Cerealele Milupa cu fulgi de banane

Tu şi micuţul tău aţi trecut cu brio de momentul diversificării, iar de la vârsta de 8 luni bebe deja îşi manifestă preferinţele culinare.
Tu şi micuţul tău aţi trecut cu brio de momentul diversificării, iar de la vârsta de 8 luni bebe deja îşi manifestă preferinţele culinare. Pe măsură ce va descoperi noi gusturi şi se va obişnui cu diferite texturi, este posibil să devină uşor mofturos. Tot acum, bebe are un nivel mai ridicat de activitate, aşadar începe să consume din ce în ce mai multă energie.

Pentru a răspunde nevoilor nutriţionale ale bebeluşilor din această etapă de dezvoltare, specialiştii în nutriţie de la Milupa au creat noile cereale cu fulgi de banane.
Recomandate de la 8 luni, noile cereale Milupa sunt hrănitoare şi îi asigură bebeluşului aportul de vitamine şi minerale potrivit vârstei sale. Şi pentru că îţi doreşti să îi oferi ce e mai bun, acum poţi să îi asiguri bucuria descoperirii unui nou gust delicios, dat de fulgii de banane.


Cerealele Milupa cu fulgi de banane asigură o nutriţie echilibrată:  cu vitamine şi minerale, fără gluten, fărăr adaos de zahăr.
Pret recomandat:  17 ron.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod