Câștigă un set de baterii pentru baie de la LEROY MERLIN!

Ce planuri de renovat și redecorat ai în această vară? Dacă încă nu ai luat o decizie, LEROY MERLIN îți vine în ajutor cu un concurs dedicat ție și băii tale. Mai exact,  în perioada 1 – 31 august 2019, retailerul de bricolaj organizează un concurs prin care poți câștiga, prin tragere la sorți, unul dintre cele 17 seturi de baterii pentru baie.  

Iată care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a te înscrie în concurs:

1.    Mergi în oricare magazin LEROY MERLIN și cumpără cel puțin două dintre accesoriile de baie disponibile în raionul „Sanitare” și în zona caselor de marcat, marcate cu eticheta „ULTIMELE BUCĂŢI DISPONIBILE”
2.    Înscrie-te în concurs prin completarea formularului disponibil pe site-ul LEROY MERLIN
3.    Câștigă prin tragere la sorți unul dintre cele 17 seturi de baterii pentru baie.

Extragerea se va realiza la data de 9 septembrie, iar în termen de cel mult 15 zile lucrătoare, câstigătorii vor fi contactaţi de către un reprezentant LEROY MERLIN şi vor fi informaţi în legătură cu procedura de validare şi ridicare a premiului.
4.    Păstrează bonul fiscal pentru că vei avea nevoie de el la validarea premiului, în cazul în care te numeri printre câștigători!  

Indiferent de nevoile tale, în magazinele LEROY MERLIN vei găsi consilieri de vânzări pregătiți să-ți răspundă tutror întrebărilor legate de produse pentru amenajarea locuinţei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod