„MUZEUL FERICIRII pentru o zi” la aniversarea de 4 ani a Centrului Fericirii

Centrul Fericirii, primul centru de transformare integrativă din România, a sărbătorit 4 ani de la înfiinţare. Cu această ocazie reprezentanţii Centrului Fericirii au inaugurat primul „Muzeu al Fericirii pentru o zi” din România. Invitaţii s-au delectat cu cele 10 zone din Muzeul Fericirii unde au putut afla o parte din tainele știinţei fericirii, despre unităţile de măsură a stării de bine și despre cel mai lung studiu despre fericire, despre Ziua Internaţională a Fericirii, Ministerul Fericirii și Gross Happiness Report, despre World Happiness Report, care reprezintă topul celor mai fericite tări din lume -România aflându-se pe locul 48 din 156 de tări, conform măsurătorilor studiului.

De asemenea, în Muzeul Fericirii participanţii la eveniment au putut esta diverse experimente simple, dovedite a crește nivelul de stare de bine a fiecăruia. Printre participanţii la eveniment s-au numarat: Simona Pătruleasa Ivanof, Cristina Cioran, Oana Turcu, Cristian Brancu,Diana Pârvu, Maria Andrei, Vladimir Drăghia, Alice Cavaleru, Carmen Grebenișan, Carmen Negoiţă, Simona Macovei, Otniela Sandu, Larisa Lupoaea, Denisa Ungureanu, Lucy Faur, Suzana Mirea, Lorelai Bratu, Bianca Brighila.

„Centrul Fericirii s-a născut și a crescut, azi are 4 ani.

A crescut pentru că oameni ca voi aţi crezut, credeţi si veţi crede intotdeauna ca aveţi dreptul de a fi fericiţi! Nu să alergaţi dupa fericire, ci să o trăiţi în fiecare zi constient și reponsabil. Pentru că fericirea nu vine cu condiţii, ci cu simplitatea de a fi acolo în noi, ca stare primordiala. Fericirea nu inseamna lipsa obstacolelor, provocărilor, eșecurilor, suferinţei, ci
dimpotriva: ea crește avându-le pe toate acestea și învăţând din ele fiecare lecţie. Centrul Fericirii este unic pentru ca aduce la un loc cinci zone care, integrate, să te susţină în transformarea ta: o zonă de specialiști cu medici, psihologi, coachi, nutriţioniști, kinetoterapuţi; o zonă de wellness; o zonă de sport; o zonă de programe online și evenimente; o zonă de lounge cu produse sănătoase.
Sunt peste 4000 de
oameni care ne-au trecut pragul în acești ani, oameni cărora le mulţumesc și mă înclin. În următoarea perioadă ne vom extinde în francize și vom căuta să susiţnem cât mai mult românii să-și dobândească starea naturala de bine.
” A spus Florina Oneţiu, coach acreditat ICF și fondatoarea Centrelor Fericirii.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod