București Mall-Vitan își premiază clienții la aniversarea a 19 ani de la înființare

București Mall-Vitan sărbătorește 19 ani de la deschidere, de-a lungul timpului reprezentând o sursă de relaxare, bucurie și inspirație privind opțiunile vestimentare și de petrecere a timpului liber. Cu ocazia aniversării, centrul comercial dorește să își răsplătească clienții cu mii de premii, vouchere cadou în valoare totală de peste 20.000 euro sau marele premiu de 19.000 euro în vouchere de cumpărături pentru shopping, în magazinele partenere.
Astfel, în perioada 20 septembrie 2018 – 31 octombrie 2018, cumpărăturile de 150 RON din magazinele București Mall-Vitan sau de 300 RON din Mega Image și Media Galaxy pe un singur bon fiscal îți aduc pe loc un voucher de cumpărături de 40 sau 50 de lei și te înscriu automat în cursa pentru Marele Premiu de 19.000 de euro în vouchere de cumpărături, care pot fi folosiți la shopping timp de un an, în magazinele partenere din București Mall-Vitan.

Marele câștigător va fi anunțat pe 2 noiembrie 2018, în cadrul tragerii la sorți din incinta București Mall-Vitan, în zona din apropierea InfoDesk.


Câștigătorul va putea astfel să exploreze magazinele, restaurantele și cafenelele din centrul comercial, care de aproape două decenii au devenit parte din stilul de viață al multor bucureșteni. Marele premiu va permite astfel persoanei norocoase să facă un upgrade continuu al garderobei, să facă o bucurie celor dragi și nu numai.

După ce fac cumpărăturile, pentru a se înscrie în concurs și pentru a ridica premiul instant constând în vouchere de cumpărături la București Mall-Vitan, clienții trebuie să aducă bonul fiscal la InfoDesk, situat la parterul mall-ului.
Aceștia vor fi automat înscriși în cursa pentru marele premiu: 19.000 euro în vouchere de cumpărături, pentru shopping timp de un an în magazinele partenere din București Mall-Vitan.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod