Brico Dépôt incepe toamna cu preturi la rosu

In aceasta toamna, Brico Dépôt iti aduce „Preturi la rosu”, in noul catalog dedicat proiectelor tale de constructii, amenajari si renovari! Orice mester priceput stie ca pentru a construi o casa este nevoie de timp. Incepem constructia primavara, astfel incat in septembrie sa ajungem cu ea la rosu. Brico Dépôt te ajuta sa finalizezi proiectele in timp util si iti aduce preturi la rosu la produsele momentului!

In perioada 3 – 22 septembrie, gasesti radiator otel tip 22 cu vopsea nano ceramica, seminee, sobe, boilere pe lemne si centrale electrice, dar si materiale pentru izolatia locuintei, pentru zilele mai racoroase.

Toamna aceasta, Brico Dépôt te asteapta sa iti creezi propriul spatiu de depozitare si iti propune solutii modulare CONCEPTO, pentru organizarea uneltelor tale, la sfarsit de renovare.

In plus, in perioada 3 – 22 septembrie, in fiecare zi de weekend, in intervalul 10:00 – 20:00, Brico Dépôt va fi gazda unor concursuri cu premii  

Pentru cheltuieli bine planificate te asteapta solutii de finantare dedicate prin biroul BRICOCREDIT, dezvoltate in parteneriat cu ERB Retail Services, prin care clientii au acces la creditul Euroline, valabil pana la 30 septembrie.

Creditul este disponibil pentru cumparaturi de minimum 2000 lei, pe o perioada de 12 luni cu dobanda 0.

De asemenea, la emiterea cardului allinclusive BRD Finance, pentru achizitii de minimum 2000 lei in perioada 3-22 septembrie 2016, clientii beneficiaza de 12 rate cu 0% dobanda.

Iar pentru a fi primii care afla noutatile din depozite, profesionistii si amatorii DIY pot completa pe site formularul pentru obtinerea cardului BRICODEPOT. Acesta faciliteaza accesul rapid la factura,  livrarea direct pe santier si 90 de zile pentru returul produselor.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod