Bine ai venit la umbră!

Dacă îți dorești spații cu adevărat răcoroase în curte, în grădină sau pe terasă, acum poți să alegi una dintre prelatele speciale de soare, unice în România, pe care le găsești pe www.prelatesoare.ro.

Acestea sunt foarte rezistente la vânt și în timp, nu produc efectul de seră și au un grad ridicat de protecție UV, până la 95%. Au un design special, cu forme și culori diferite, care te ajută să creezi spații cu un impact estetic special.

Le poți monta oriunde ai nevoie de un loc răcoros, în curte, pe terasă, în grădină, pe spațiile de joacă pentu copii, deasupra garajelor.
Pentru că sunt foarte rezistente se potrivesc atât în orase, cât și la mare sau la munte unde vântul este mai puternic.
Cel mai important atunci când cauți umbra este ca spațiul creat este să îți ofere răcoare. Deseori, diversele construcții de acest fel creează efectul de seră, iar locul destinat relaxării devine sufocant. Prelatele de soare sunt fabricate dintr-un material special, inovativ, care permit aerului să circule, păstrând în același timp răcoare pe spațiul umbrit, eliminând astfel efectul de seră.
Modelul țesăturii asigură și o ventilație optimă pentru material, astfel încât prelata să reziste la umezeală și mucegai.

Materialul din care sunt confecționate, în funcție de grosime și culoare, oferă până la 95% protecție UV, un aspect foarte important dacă luăm în considerare problemele cauzate de razele solare.

În condiții meteo schimbătoare, este esențial ca prelata să reziste la vânt, să nu adune apă și să nu se rupă. Aceste prelate de soare, inspirate din conceptul pânzelor de corabie, sunt făcute să reziste la o tonă de forță, bineînțeles cu condiția să fie montate corespunzător.
De asemenea, datorită materialului foarte rezistent, au o durată de viață de peste 5 ani.

Pentru că au forme și culori diferite, prelatele de soare creează spații cu un impact estetic deosebit. Poți combina mai multe triunghiuri, pătrate sau dreptunghiuni, cu diverse culori și dimensiuni, în funcție de efectul estetic dorit. Dacă ai un spațiu mare, poți opta pentru o singură prelată, pentru că acestea pot acoperi până la 36m2.
Prelatele se montează prin prindere în 3 sau 4 puncte, în funcție de forma lor.
Odată ce a fost realizată structura de susținere a prelatei, demontarea și montarea se face ușor, datorită sistemelor de prindere disponibile.
Posibilitățile sunt nenumărate și te invităm să le descoperi pe www.prelatesoare.ro, unde vei găsi modelele potrivite ție, dar și o gamă largă pentru sistemele de prindere.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod