Atingerea - prima forma de comunicare cu bebelusul tau!

Pampers a creat Pampers Premium Care – un scutec nou si imbunatatit, ce ii confera bebelusului cea mai delicata protectie.
Pampers a creat Pampers Premium Care – un scutec nou si imbunatatit, ce ii confera bebelusului cea mai delicata protectie. Adaptandu-se formei unice a corpului bebelusului, Pampers Premium combina "o atingere moale ca bumbacul" cu o tehnologie de absorbtie revolutionara, protejand pielea bebelusului atat de umezeala cat si de murdarie.

Pentru ca pielea lui este delicata, are nevoie de cea mai buna ingrijire si protectie. De aceea, Pampers iti ofera servetelele umede Pampers Sensitive, care curata delicat chiar si pielea sensibila a nou nascutilor.
Servetelele au o lotiune speciala, care ajuta la restabilirea echilibrului natural al ph-ului pielii, contribuind astfel la protejarea ei impotriva iritatiilor.

Chiar inainte de nastere, bebelusul incepe sa simta si sa raspunda la diferiti stimuli. Pe parcursul sarcinii el dezvolta anumite reflexe simple la atingere. Imediat dupa nastere, pielea devine "fereastra lui catre lume", modul in care el cunoaste obiectele din jur si, cel mai important, cunoaste atingerea mamei.

Dar pielea bebelusului este extrem de delicata si sensibila, avand permanent nevoie de atentie si ingrijire.
Pielea sanatoasa este vitala pentru a avea o experienta pozitiva a atingerii, fie ca este vorba de schimbarea scutecului sau de o dezmierdare.

Pielea extrem de sensibila a bebelusului are nevoie de cel mai bun scutec, care sa reduca iritatiile si sa protejeze pielea, mentinand-o in acelasi timp moale si delicata. Pampers Premium Care pastreaza confortul pielii bebelusului, ajutand astfel la imbunatatirea comunicarii dintre mamica si micutul ei.

Expertii afirma ca atingerea afectuoasa a mamei are un impact extrem de puternic, fiind benefica in primul rand pentru dezvoltarea psihica si emotionala a bebelusului si, in egala masura, pentru dezvoltarea sa fizica.
Intelegand acest lucru, Pampers a creat Pampers Premium Care, ce protejeaza pielea bebelusului de umezeala si permite astfel dezvoltarea armonioasa a comunicarii mamei cu bebelusul sau, prin atingere.

Cea mai mare bucurie a fiecarei mame este sa isi vada puiul fericit atunci cand pielea sa delicata se bucura de cea mai buna protectie!

Pampers Premium Care este disponibil pentru bebelusii de pana la 24 de luni (marimile 1-5). Acest produs poate fi achizitionat din hipermarketuri si din farmacii, la pretul de 50 Ron.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod