Aspirator Philips FC9304

Aspiratoarele au devenit de neinlocuit in procesul curateniei, fie ca este vorba de o curatenie de rutina, fie una generala. Acestea curata podele din lemn sau alte materiale, precum si covoarele, canapelele sau mobila si, mai nou, au fost create modele care pot fi folosite in mediul umed.
Aspiratoarele au devenit de neinlocuit in procesul curateniei, fie ca este vorba de o curatenie de rutina, fie una generala. Acestea curata podele din lemn sau alte materiale, precum si covoarele, canapelele sau mobila si, mai nou, au fost create modele care pot fi folosite in mediul umed.
 
Totusi, cum alegeti aspiratorul potrivit nevoilor dumneavoastra, din gama larga existenta pe piata?
 
Un stil de viata dinamic nu va lasa prea mult timp pentru curatenie. Apar situatii in care trebuie sa aspirati cat timp ceilalti se odihnesc. Prin urmare, atunci cand achizitionati un aspirator este nevoie sa testati nivelul de zgomot.
In general, acesta este direct proportional cu puterea motorului si implicit cu performata. Cu cat motorul este mai puternic, cu atat zgomotul este mai mare. Totusi, daca nu vreti sa renuntati la performanta, dar va doriti un aparat silentios, veti fi interesati de noul aspirator Philips FC9304.

Nivelul de zgomot al acestuia este de 70dB, fata de cei 80 dB produsi de alte aspiratoare cu performante similare.

Alaturi de zgomotul redus, Philips FC9304 va ofera avantajul unei inalte performante si posibilitatea de a economisi energie. Motorul de 1250 W al Philips FC9304 genereaza o putere de aspirare de 400 de wati.
Aspiratoarele obisnuite ating aceeasi putere de aspirare cu un motor de 2000 de wati, care consuma cu 30% mai multa energie decat aspiratorul Philips FC9304.

 
Concepute initial de NASA, pentru a oferi protectie impotriva contaminarii radioactive, filtrele HEPA amplasate in fata si in spatele motorului sunt deosebit de importante.  Eficienta lor este marcata pe o scara numerica in care o protectie maxima este asigurata de nivelul 13. Filtrele HEPA 13 sunt capabile sa filtreze 99,9% de impuritati. Aspiratorul Philips FC9304 are in componenta filtru HEPA 13 lavabil si, de asemenea, etansare HEPA.
El a fost proiectat astfel incat tot aerul preluat sa circule prin filtrul HEPA 13 (eficienta de 99,95%.), inainte de a fi eliberat. Va veti simti mai protejati ca oricand de praf si alergeni in interiorul locuintei.

 
Alte caracteristici utile sunt reglajul electronic si indicatorul de sac plin. De asemenea, mobilitatea este deosebit de importanta. Cu cat cablu este mai lung, cu atat scurtezi timpul de aspirare, pentru ca nu mai pierzi timpul schimband prizele. Philips acorda o mare importanta acestei caracteristici, cablul FC9304 este lung de 8 m si va asigura acces pe o raza de 11 m.
 
Toate avantajele Philips FC9304 vin intr-un design modern, mobil si functional, ale carui  curbe gratioase sunt echipate cu manere utile pentru o transportare confortabila, atat in pozitie verticala cat si orizontala.
Confortul este intregit de greutatea redusa, de 6.8 kg, tubul telescopic, metalic, din doua piese si sacul de praf cu o capacitate de 3.5 litri.  
 
Pretul noului aspirator Philips FC9304 este 739 lei cu TVA.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod