Aoro pregătește o nouă experiență powered by NOTINO

Magazinul online de beauty Aoro pregătește anul acesta un refresh complet. Această schimbare însemnă o nouă experiență de shopping și o întreagă listă de noi beneficii. Primul pas: schimbarea numelui! Aoro devine de azi Aoro by Notino, iar peste câteva luni își va schimba denumirea complet în NOTINO. Aoro s-a lansat în 2009 și până în prezent a reușit să fidelizeze peste jumătate de milion de clienți, atrași de varietatea impresionantă de parfumuri și produse cosmetice, branduri de top și populare, la prețuri accesibile.

De ce NOTINO? Pentru a face cunoscut că Aoro este parte din grupul internațional NOTINO, cel mai mare retailer online specializat în produse de frumusețe din Europa, premiat în mod repetat în țări din Europa Centrală și de Est drept cel mai bun magazin online.

NOTINO are o experiență de 13 ani în beauty și este activ în 16 țări (14 țări din Europa: Franța, Italia, Germania, Austria, Spania, Portugalia, Polonia, Cehia, Slovacia, Slovenia, Ucraina, Ungaria, Bulgaria și Romania, plus SUA și Marea Britanie), în care a operat de-a lungul anilor sub diferite denumiri. La finalul anului trecut s-a început trecerea către numele unic NOTINO.

Aoro by Notino înseamnă: standarde internaționale; garanția originalității și calității tuturor produselor; varietate și noutate; exclusivități; prețuri surprinzator de accesibile; lider în frumusețe.
In luna mai, ai livrare gratuită pentru orice comandă, introducând codul salutnotino în câmpul voucher cadou din formularul de comandă de pe site. De asemenea, pentru comenzile de pe www.aoro.ro oricine poate opta de acum pentru livrarea pachetelor acasă sau ridicarea lor de la unul dintre punctele de pick-up puse la dispoziție de către www.coletaria.ro. La conducerea activităților internaționale de marketing și comunicare ale NOTINO se află începând cu 1 Martie 2017 Gabriela Lungu, cu funcția de Global Chief Marketing Officer.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod