Alimentatie rationala pentru sanatate, editia I

Joi, 7 Decembrie 2017 a avut loc prima editie a simpozionului Alimentatie rationala pentru sanatate, editia I.

 Aula Magna a Colegiului Tehnic Mihai Bravu a fost neincapatoare, la eveniment participand elevii colegiului si elevi de la mai multe licee invitate. Scopul simpozionului este o educatia alimentara adecvata si o buna informare a elevilor asupra hranei consumate si alegerea acesteia.

In cadrul evenimentului au avut loc: sesiune teoretica de educatie alimentara sustinuta de catre Gabriella Pascaru Bisi - Ambassador Food Revolution Romania & Ambassador Whirlpool, sesiune practica de preparare a unei salate sanatoase ce tine loc de fel principal sau pachetul ideal pentru scoala; seminar practic si teoretic sustinut de Chef John Menumorut, concurs de preparate sanatoase a elevilor si concurs de lucrari scrise, cu aceeasi tema.

Au luat cuvantul: Calin Ile - Director General al Hotelurilor Ibis si Presedintele FIHR - Federatia Industriei Hoteliere din Romania; reprezentantii Casa Corpului Didactic, USAMV, Horting si Directorul colegiului Prof.Ing Gabriela Lungu Eveniment in parteneriat cu Ministerul Educatiei Nationale, Casa Corpului Didactic, USAMV si Horting sub egida Food Revolution si sustinut de catre Green Sugar, Arta Gustului, Whirlpool, La Molisana, Mutti, Carrefour, RoEvents, Pietro Coricelli, Bioki, Microgreens, Meggle, Kluth si Alex Bisi Photography, Radar de Media, Actualitatea de Ilfov, Eva.ro, Retete de sanatate, Multumim si pe aceasta cale partenerilor pentru sustinere! Coordonatori proiect: Prof.Dr.Ing Daniela Crisan Prof.MA Gabriella Pascaru Bisi.

Ce a de a doua editie va avea loc pe data de 5 Aprilie 2018

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod