5 cadouri pentru ea, în funcție de personalitate

Dacă vrei să o cucerești, atunci trebuie să-i arăți cât de mult îți pasă de ea.
Iar asta nu se poate demonstra doar prin cuvinte, ci și prin fapte. Așa că am apelat la un expert pentru a alege 5 cadouri perfecte pentru femeia spacială din viața ta. Și nu cadouri oarecare, ci alese în funcție de personalitatea ei, astfel încât surpriza să fie perfectă!

1. Cină cu surprize, pentru femeile romantice
Ce zici de o cină romantică? Dar nu una oricum, ci într-un spațiu special. Un wine-bar unde puteți degusta în doi licori perfecte pentru o atmosferă de vis, alături de un răsfăț culinar.
Și surprizele nu se opresc aici. Cadoul pregătit cu ajutorul Complice.ro, specialiști în astfel de evenimente, conține și o ședință foto. Tot în doi, astfel încât aniversarea voastră să vă rămână mereu vie în amintiri.

2. Un cadou glam, pentru cele mai aventuroase
Dacă iubita/soția ta prefer experiențele care implică adrenalină, tot Complice.ro a pregătit un cadou special: un zbor cu elicopterul, deasupra Bucureștiului, alături de un pilot cu experiență. Iar supriza va fi întregită de transportul premium cu o mașină de lux și o oprire la cinema, unde veți putea urmări filmul preferat la sala VIP.


3. Ie special și parfum personalizat, cadoul elegant
O ie unicat și propriul parfum, o experiență special și complete cu doi artiști sunt ingredientele unei surprize speciale. Acestea îi vor aminti mereu de cât de mult efort ai depus pentru a o surprinde. Pachetul se poate personaliza în detaliu, cu ajutorul Complice.ro.

4. Flori și fotografii, un cadou sofisticat
Pentru femeile care nu sunt ușor de surprins, aceeași experți în cadouri propun o experiență inedita: un tablou inedit cu flori naturale, făcut de Miss Fleur, dar și o ședință foto de budoir, alături de Marcela Hristescu, fotograf profesionist.


5. Un cadou misterios
O aventură în doi poate fi tocmai ingredientul secret care să ducă relația voastră la un alt nivel. Așa că experții în cadouri propun o zi presărată de romantism și mister: de la plimbări prin parcul Cișmigiu, un mic dejun delicios, câteva ore de relaxare la SPA, dar și o evadare din camera secretă. O zi plină de aventuri, pe scurt!

Tu ce cadou ai alege să-i faci?


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod