40 de idei pentru amenajarea baii: bugete mici, efecte mari


Mici sau mari, cu dus sau cada, baile capata din ce in ce mai multa importanta si sunt din ce in ce mai sofisticate. Baile sunt acum un loc de relaxare si de aceea, editura House of Guides, prin colectia Casa si gradina, iti ofera 40 de variante de a le aranja pe gustul si dupa buzunarul tau.

Si, sa nu uitam, fiecare aranjament are mica lui poveste, din care aflam in ce oras sau in ce tip de imobil este amplasat, numele designerului care l-a conceput sau cine este proprietarul casei.

Ghidul "40 de idei pentru amenajarea baii: bugete mici, efecte mari", aparut la Editura House of Guides in 2008, poate fi achizitionat din librarii, la pretul de 29.50 lei.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Cartiregale pe 19 Ian 2013, 09:14
    40 DE IDEI PENTRU AMENAJAREA BUCATARIEI. BUGETE MICI, EFECTE MARI

    40 DE IDEI PENTRU AMENAJAREA BUCATARIEI. BUGETE MICI, EFECTE MARI Puteti comanda aceasta carte de la Cartiregale Telefon: 0746407499 Pret: 14 RON Mici sau mari, cu dus sau cada, baile capata din ce in ce mai multa importanta si sunt din ce in ce mai sofisticate. Baile sunt acum un loc de relaxare si de aceea va oferim 40 de variante de a le aranja pe gustul si dupa buzunarul fiecaruia.Si, sa nu uitam, fiecare aranjament are mica lui poveste, din care aflam in ce oras sau in ce tip de imobil este amplasat, numele designerului care l-a conceput sau cine este proprietarul casei. Sumar: Spirit nomad Clasic & sic Contemporane Recuperare si refolosire Stil industrial Caiet practice 96 pagini color

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod