Samsung lansează Galaxy Note 10.1 – imagini uimitoare, eficiență și mobilitate

Samsung Electronics Co., Ltd., lider mondial în media digitală și tehnologii de convergență, lansează GALAXY Note 10.1, Ediția 2014, un dispozitiv care aduce o abordare originală în echilibrarea resurselor – generare de conținut, productivitate și acces la conținut multimedia – totul într-o tabletă portabilă.
Samsung Electronics Co., Ltd., lider mondial în media digitală și tehnologii de convergență, lansează GALAXY Note 10.1, Ediția 2014, un dispozitiv care aduce o abordare originală în echilibrarea resurselor – generare de conținut, productivitate și acces la conținut multimedia – totul într-o tabletă portabilă.

Echipată cu un display WQXGA Super clear LCD (2560x1600) de 10 inci, un procesor Octa Core de 1,9 GHZ (pentru gama 3G/ WiFi) și o memorie de 3GB, GALAXY Note 10.1 (Ediția 2014) demonstrează productivitate de neegalat și design elegant, într-o tabletă subțire și uşoară, ilustrând  încă odată faptul că Samsung ocupă poziția de lider în inovație.

Noua ediție Samsung GALAXY Note 10.1 aduce o nouă perspectivă asupra eficienței și creativității față de versiunea anterioară. În plus, tableta are un design nou, elegant, subțire, cu un profil rafinat, fiind un dispozitiv modern și portabil.  Având un ecran luminos cu dimensiuni generoase, Samsung GALAXY Note 10.1 oferă o densitate a pixelilor de patru ori mai mare decât ediția anterioară, astfel că utilizatorii se pot bucura de o experiență vizuală deplină.  Resursele media cel mai des utilizate pot fi organizate prin intermediul interfeței grafice de tip revistă, într-o formă inedită, intuitivă și ușor de parcurs.
Indiferent că e vorba despre vizualizarea unor clipuri video, despre răsfoirea unor publicații on-line sau a unor e-book-uri, noul GALAXY Note 10.1 propune o experiență multimedia captivantă. Detaliile noului design, precum textura inedită a carcasei, inspiră o notă de eleganță și rafinament.

Dimensiunea ecranului îmbunătățește experiența multitasking. Datorită funcției Multi Window, utilizatorii pot rula aplicații în două ferestre în același timp și pot folosi accesoriul S Pen pentru a partaja conținutul de la o fereastră la alta. Pen Window permite utilizatorului să deschidă o fereastră pe ecran și să lanseze aplicații predefinite cum ar fi YouTube sau calculator.  Noua variantă a accesoriului S Pen crește viteza de reacție a tabletei Galaxy Note 10.1 și oferă eficiență crescută pentru activitățile de zi cu zi pentru utilizatorii care își doresc să se bucure de posibilități creative complexe. Accesoriul S Pen beneficiază de inovațiile dezvoltate pentru gama GALAXY Note 3 - Action Memo, Scrapbook, Screen Write și S Finder. Ecranul cu dimensiuni generoase al tabletei, alături de noul S Pen, deschid un nou orizont de posibilități creative pe care utilizatorii le pot explora.

Cu noile funcții ale aplicației Scrapbook, utlizatorii pot găsi cu ușurință orice informație, iar cu ajutorul accesoriului S Pen le pot organiza în secțiuni personalizate, pot puncta idei pentru proiecte viitoare, pot realiza liste cu obiectele pe care doresc să le achiziționeze ulterior și pot urmări cu ușurință informațiile preferate.
Aplicația S Note a fost actualizată pentru a le oferi utilizatorilor o interfață intuitivă și ușor de accesat. Utilizatorii vor putea lua notițe scrise de mână care vor fi organizate într-un carnețel virtual. Cu Easy Chart, informațiile pot fi transformate și organizate instant, în grafice și tabele.  Samsung GALAXY Note 10.1 pune la dispoziția utilizatorilor un conținut inedit ce complimentează funcțiile de divertisment, eficiență și creativitate ale tabletei. Dispunând de aplicații de top dezvoltate în colaborare cu parteneri dedicați, noua tabletă Samsung GALAXY 10.1 reprezintă un dispozitiv complet ce răspunde tututor exigențelor pasionaților de tehnologie.

Aplicația Samsung Content Gifts oferă informații preluate de pe principalele site-uri de știri precum Bloomberg, Businessweek+ sau The New York Times. De asemenea, aplicația pentru schițe Autodesk Sketchbook dispune de o versiune actualizată și optimizată pentru a împărtăși informațiile direct pe Twitter. În plus, noua ediție GALAXY Note 10.1 va include widget-ul Samsung Apps, care direcționează utilizatorii către un conținut bogat, dezvoltat de Samsung. Widget-ul este prezent pe ecranul de start și include secțiunea Special Offer for GALAXY ce oferă utilizatorilor conținut personalizat în funcție de fiecare țară.

Noul GALAXY Note 10.1 oferă un grad sporit de confidențialitate și securitate cu ajutorul interfeței Samsung KNOX.
Utilizatorii pot activa Samsung KNOX cu ușurință, astfel că pot rula și stoca aplicații și informații sensibile din punct de vedere al securității, într-un mediu protejat, numit „container”. În interiorul containerului, siguranța este consolidată de sistemul de protecție Samsung KNOX împotriva atacurilor malware și phishing, precum și tentativelor de hacking pe dispozitive atunci când acestea sunt furate sau pierdute. De exemplu, clipuri sau imagini personale importante pot fi stocate în container fără să existe temerea unei scurgeri de date provocate de hacking.  În plus, utilizatorii pot alege să stocheze aplicații și informații profesionale, cum ar fi corespondența electronică de serviciu, contactele și calendarul și pot permite departamentelor de IT să gestioneze containerul prin EAS (Exchange ActiveSync Server). Aceste caracteristici fac din GALAXY Note 10.1 dispozitivul ideal pentru BYOD (Bring-Your-Own-Device to Work).

Noul GALAXY Note 10.1 se va lansa cu trei opțiuni de conectivitate: WiFi Only, WiFi și 3G, WiFi și LTE, accesibile  în  trei versiuni – de 16, 32 și 64GB + Micro SD. Utilizatorii pot alege culoarea preferată din cele două opțiuni Jet Black și Classic White.
Tableta GALAXY Note 10.1 va fi disponibilă la nivel global începând din al treilea trimestru al anului  2013. Noua tabletă GALAXY Note 10.1 va fi prezentată la standul Samsung din cadrul IFA 2013, în perioada 6-11 septembrie 2013.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod