Frumuseţea ta: Coafuri în tendinţe pentru această toamnă. Încearcă-le şi tu!

În această toamnă hairstiliştii ne-au pregătit coafuri rafinate, cocuri elegante, bucle foarte lejere sau tunsori punk, toate pentru a satisface şi cele mai pretenţioase gusturi.

Cocurile atent studiate şi finisate sau dezordonate şi prinse la întâmplare sunt în continuare în centrul atenţiei.În prezentările Dolce & Gabbana, Nina Ricci, Christian Dior sau Anna Sui modelele au avut părul prins în cocuri seducătoare, supradimensionate sau accesorizate cu bentiţe sau chiar cu coroane aurii (vezi colecţia Dolce & Gabbana).

Volumul extrem a pus stăpânire pe părul modelelor din prezentarea Marc by Marc Jacobs, O coafură îndrăzneaţă, pentru femei care nu se tem să iasă în evidenţă.

Nu uita şi de un ruj roşu care se asortează perfect la o astfel de "coamă de leoaică".

 Împletiturile au ocupat şi ele un loc de cinste în topul tendinţelor pentru acest sezon, iar cel mai bine s-au văzut în prezentarea Valentino.  

Curentul punk îşi face simţită prezenţa şi în felul în care ne coafăm părul. Aşa că asortează la geaca din piele, puloverele XXL şi bocanci o coafură dezordonată şi aparent neîngrijită.

 

1 din 23

MAI MULT DESPRE: tendinte, par, coafuri
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod