Completează-ti ținuta cu noile huse-tastaturi Logitech pentru iPad

Logitech lansează noi dispozitive colorate din gama de accesorii dedicate tabletelor: Logitech FabricSkin Keyboard Folio pentru iPad. Concepută să completeze atât stilul personal cât și pe cel al iPad-ului cu culori puternice și materiale premium, noua husă protejează fața și spatele tabletei, oriunde te duci.

Logitech a colaborat cu designeri de top pentru a identifica materialele de calitate și paleta cromatică pe care le-au combinat într-un design atractiv. Astfel, Logitech FabricSkin Keyboard Folio oferă o serie de culori precum Electric Blue și Urban Grey, Mars Red Orange și Carbon Black, dar și o selecție de materiale premium precum piele mată sau bumbac împletit.

Logitech FabricSkin Keyboard Folio dispune de prima tastatură Bluetooth cu tastele “îngropate” în profilul husei.
Tastele de mari dimensiuni îți oferă feedback-ul tactil pe care îl cunoști de la tastaturile de PC. Magneții ascunși mențin iPad-ul în două poziții convenabile: într-un mod ce permite o tastare confortabilă pe tabletă și atunci când aceasta este închisă, pregătită pentru plimbări în locurile cool ale orașului.

 Preț și disponibilitate

Logitech FabricSkin Keyboard Folio pentru iPad va fi disponibil în Europa din luna mai 2013, la un preț recomandat de 149,99 Euro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod