Când uiți că ai nevoie de energie, DURACELL îți dă puterea să continui!

De câte ori ți-ai spus “Iar am uitat încărcătorul în geanta cealaltă și rămân fără baterie, ce mă fac în restul zilei”? Cu siguranță este o situație foarte familiară tuturor utilizatoarelor de smartphone, device-uri a căror durată de viață a bateriei nu este niciodată suficientă!.  Într-o eră complet digitalizată, energia device-urilor folosite zi de zi devine vitală pentru cei conectați la pulsul orașului. Între ședințele de redacție, întâlnirile din oraș și evenimentele de seară, încărcătorul DURACELL™ USB te ajută să treci de limitele normale de putere ale dispozitivelor! Încărcătorul DURACELL™ USB este o combinație perfecă între dimensiuni și funcții, asigurând energie oricând și oriunde.

Încărcătorul DURACELL™ USB vine cu o capacitate de 1150/1800mAh care îți dă energie atunci când ai cea mai mare nevoie de ea! Ușor de purtat în buzunar, geantă, la birou sau în mașină, dispozitivul DURACELL™ oferă până la 3-5 ore de utilizare continuă a device-ului.
DURACELL™ USB face posibil ca lumea să vadă şi să experimenteze mai multe prin extinderea durabilităţii dispozitivelor pe care se bazează, de la telefoane mobile şi camera, la playere.

Pentru cei ce au mai multe dispozitive şi se află tot timpul în mişcare, un dispozitiv portabil de încărcare a bateriei într-un design compact, care poate să ofere un plus de putere oricând, oriunde, este o opţiune ideală.

Beneficiile cheie:

Până la 5 ore de extra timp pentru convorbiri la smartphones

Are un buton de alimentare cu ajutorul căruia poţi să vezi câtă baterie mai ai
Cablu Micro-USB (şi adaptor Micro-to-Mini ) inclus

Subțire, ușor și simplu de transportat

 
Preț recomandat*:

Încărcătorul DURACELL™ USB Portabil 1800mAh – 157 RON

*decizia finală în privința prețului de vânzare revine magazinului.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod