Sase moduri de a poza sexy

Indiferent de cat de frumoasa este o femeie, daca nu are sarm, daca nu are sex-appeal nu reuseste decat sa fie o aparitie inexpresiva. Iar daca ti-ai reglat conturile cu natura...
Indiferent de cat de frumoasa este o femeie, daca nu are sarm, daca nu are sex-appeal nu reuseste decat sa fie o aparitie inexpresiva. Iar daca ti-ai reglat conturile cu natura, acum este momentul sa-ti descoperi latura salbatica si sa inveti sa transmiti mesaje subliminale prin mimica. Cu alte cuvinte, pozeaza sexy!

Diva inabordabina


Pentru a obtine acest efect mult-ravnit trebuia sa ii acorzi foarte mare atentie parului. Trebuie sa fie perfect coafat, fie ca alegi buclele, suvitele drepte sau un coc de zile mari. Machiajul nu conteaza atat de mult, din moment ce vei purta ochelari de soare indiferent de vreme pentru a obtine o aura de mister. Acum iti lipseste numai un parfum ametior si o atitudine dezinteresata pentru a poza "diva".

Pasionala

Penru a poza in "cuceritoare de inimi" trebuie sa ai un aer hotarat, dar relaxat, ochi plini de viata si un decolteu generos (sau un push-up eficient). Insa piesa de rezistenta este rujul aprins de pe buzele tale, care trebuie sa-ti contureze imaginea de pasionala. Privirea ta trebuia sa fie tintita catre "victima" si aminteste-ti constant ca tu esti vanatorul nu... vanatul.

Senzuala

Este destul de dificil sa pozezi senzuala pentru ca ai nevoie sa dai impresia ca esti dorita de toata lumea insa nazuintele tale nici macar sa nu mimeze interesul. Trebuie sa ai miscari lascive (nu provocatoare), privire de caprioara si atitudine prietenoasa. Combinatia asta este ucigatoare. Piesa ta de rezistenta este machiajul ochilor (foarte accentuat) si imbracaminte care acopera dar... lasa de banuit.

Copilaroasa

Farmecul infantil al unei copile este irezistibil pentru sexul opus si nici nu cere prea multe eforturi din partea ta. Iti trebuie numai un ten stralucitor, un machiaj discret, vestimentatie in culori pastelate. Insa trebuia sa fii maestra in "aruncatul cu privirea". Aceasta treebuie sa fie jucausa, timida, dar poate sa exprime macar putin interes fata de sexul opus.

Serioasa

Este fatala combinatia dintre un costum business cambrat, o coafura impecabila, accesorii de bun gust si o femeie dulcica. Imaginea de iceberg poate intimida sexul opus, insa intr-o conversatie cu tine, contrastul dintre aparenta si esenta va fermeca iremediabil orice suflet de barbat. Atuul tau este comportamentul pisicos si mimica foarte expresiva.

Rafinata

Daca vrei sa pozezi drept "rafinata" trebuie sa stii ca te asteapta munca, eforturi sustinute pentru o tinuta impecabila. Indiferent de stilul de vestimentatie, piesele de imbracaminte sunt "de firma" iar comportamentul tau trebuie sa tina cont de regulile etichetei. Insa, paradoxal, trebuie sa fii timida, iar daca iti place cineva nu ataca precum un animal de prada dupa deviza "eu am totul si te vreau pe tine". Din contra, fii joviala si lasa-te "vanata".
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod