Folosirea pozitiilor copulatorii in avantajul tau

Anumite pozitii copulatorii favorizeaza mai bine genul de stimulare necesar unei femei pentru a avea un orgasm. Acest lucru se intampla deoarece prin pozitii diferite se stimuleaza...
Anumite pozitii copulatorii favorizeaza mai bine genul de stimulare necesar unei femei pentru a avea un orgasm. Acest lucru se intampla deoarece prin pozitii diferite se stimuleaza zone diferite de declansare a orgasmului.

Iata cele mai obisnuite variatii pe care tu si partenerul tau ar trebui sa le cunoasteti


Pozitia cu femeia deasupra, in care iti incaleci partenerul, tinde sa stimuleze muschiul PC, punctul G, cervixul si fornixul vaginal (cul-de-sac). Pozitia de intrare pe la spate tinde sa stimuleze punctul G si cervixul. Pozitia misionarului stimuleaza, in general, numai muschiul PC. Tehnica de aliniere coitala, pe care o voi descrie in amanuntime intr-un capitol viitor, reprezinta o adaptare a pozitiei misionarului, care permite producerea stimularii clitorisului.

Pozitia de raport sexual pe care o recomand cel mai mult este pozitia in care femeia se intinde pe spate cu genunchii indoiti si picioarele ridicate in aer, iar partenerul ingenuncheaza intre picioarele ei. Femeia isi poate sprijini picioarele pe umerii lui sau, daca are un corp flexibil, isi poate aseza gambele peste coapse.

Aceasta pozitie stimuleaza la femeie muschiul PC, punctul G, cervixul si fornixul vaginal (cul-de-sac), si permite partenerului ei sa isi retraga cu usurinta penisul pentru a-l folosi la stimularea clitorisului si a uretrei. Aceasta pozitie permite, de asemenea, penetrarea cea mai adanca de catre barbat.

Desigur, femeile gasesc stimulative anumite pozitii copulatorii din alte motive decat cele de ordin fiziologic. Factorii psihologici intervin in joc, de asemenea. Anumite femei prefera pur si simplu sa se afle fata in fata cu partenerii lor atunci cand fac dragoste. Altele prefera senzatia pur animalica a raportului sexual vaginal pe la spate.

Cunoscand ceea ce te excita - si ce nu - din punct de vedere emotional este la fel de important ca si cunoasterea tipului de stimulare fizica de care ai nevoie.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod