Sănătate. 3 paşi esenţiali pentru a avea o dantură frumoasă




Albirea danturii cu cel mai nou laser


Procedura albirii cu laserul EPIC este una extrem de simplă, rezultatele fiind uimitoare - se realizează albiri ale dinţilor şi de până la 10 nuanţe. Folosirea laserului EPIC™ pentru albirea dentară scurtează cu mult timpul de tratament – timpul mediu de albire este de 20 de minute, fiind soluţia cea mai eficientă şi minim invazivă disponibilă pe piaţă.

Indiferent de tehnica de albire aleasă, culoarea obţinută în urma albirii în cabinet se stabilizează după câteva zile, timp în care dinţii se albesc în continuare.
După albirea dinţilor poţi avea o sensibilitate dureroasă (aproximativ 2-3 zile) care va dispărea în scurt timp. Albirea  dinţilor nu este permanentă, după o perioadă de 6-12 luni trebuie repetată, perioada variind în funcţie de obiceiurile fiecărui pacient (fumat, consum de cafea, ceai şi vin roşu, coloranţi alimentari). Pentru a menţine cât mai mult timp culoarea obţinută se recomandă folosirea gutierelor în care se pun substanţele de albire la domiciliu.


Sfaturi ca să ai dinţii albi o perioadă lungă


  • Renunţă la fumat!
  • Evită consumul de lichide şi mâncăruri care conţin coloranţi!
  • Consumă fructe şi legume crude, cum ar fi merele şi morcovii, deoarece acestea îndepărtează resturile alimentare de pe suprafaţa dinţilor şi măresc producerea de salivă (agentul de auto-curăţare al dinţilor).
  • Nu uita de vizitele periodice de igienizare, care sunt obligatorii pentru a-ţi putea păstra sănătatea şi frumuseţea dinţilor.

În luna decembrie clinica LLLDental oferă o albire dentară la preţul uneia singure pentru tine şi încă un prieten.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod