Ziua Profesiilor Liberale din Romania

Uniunea Profesiilor Liberale din Romania organizeaza joi, 5 noiembrie, la Hotel Intercontinental, cea de a doua editie a Conferintei "Ziua Profesiilor Liberale din Romania", celebrata anual.
La nivel european, Comitetul Economic si Social European a lansat in 2006 "Ziua europeana a profesiilor liberale". Tema Conferintei din acest an se va referi la relatiile dintre profesiile liberale si autoritati publice, institutii si organizatii relevante din Romania si strainatate. "Tema aleasa exprima in mod evident specificitatea si importanta deosebita a sectorului socio-economic pe care il reprezinta profesiile liberale si fara de care nici o comunitate umana nu poate supravietui", a precizat prof.
dr. Ion Anghel, presedintele UPLR.

Totodata, in cadrul conferintei se vor dezbate probleme legate de consecintele pe care implimentarea Directivelor nr. 2005 / 36 / CE privind "Recunoasterea reciproca a diplomelor si calificarilor profesionale" si nr. 2006 / 123 / CE privind "Serviciile pe Piata Interna" o vor avea asupra evolutiei viitoare a profesiilor liberale din Romania. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod