Zece secrete pentru o viata amoroasa reusita



Planificarea nu ucide romantismul. "Inainte de a face sex, mergeti la un film sau luati cina in oras, plimbati-va, beti un pahar de vin la lumina lumanarilor sau faceti altceva care sa va placa", spune Michael Castleman, autorul volumului "Great Sex: A Man’s Guide to the Secret Principles of Total-Body Sex". Nu-ti fie teama ca planificarea ucide romantismul. Aminteste-ti ca si alte activitati placute, precum excursiile, sunt programate din timp.

Iesiti noaptea din casa.
Viata amoroasa se poate imbunatati daca petreceti in mod constant cateva nopti in afara casei. "Pentru unele cupluri care sunt impreuna de mai mult timp, sexul poate deveni o rutina.

Sa faci sex mereu in acelasi dormitor se poate intersecta cu intrebari precum: "Am fixat alarma de la ceas?" sau "Oare cat ma costa sa repar pabugele produse de inundatie?". Poate deveni dificil sa faci sex intr-o camera in care se gaseste si un tablou al bunicii care iti zambeste intruna", mai spune Michael Castleman.


Redecoreaza dormitorul. Nu trebuie sa aranjezi dormitorul astfel incat sa-i sochezi pe copii sau pe musafiri. Este suficient sa aprinzi cateva lumanari si sa cumperi o lenjerie noua. Scoate televizorul din dormitor sau incearca sa nu-l mai aprinzi o perioada.

Nu te lua dupa altii. Una dintre cele mai frecvente intrebari este: "De cate ori ar trebui sa fac sex?". Nu exista un raspuns la aceasta intrebare, spun sexologii. Mai bine decide-te de cat ai nevoie, nu cat de mult ar trebui sa faci.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ramona pe 10 Ian 2007, 00:05
    ancerci orice

    am ancercat si degeaba ca tot nu a fost asa cum am vrut eu noi nu a facut de 1si 7 luni dar nu stiu motivul si pt ce sa ma obosesc daca tot nu reusesc sa schimbat ceva la mine la el nu stiu dar cred ca nu merita sa ancerc sa mai ma lupt cu morile de vant daca el nu ma mai doreste sunt de forma anpreuna

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod