Vaccinul anticancer



Clasicele vaccinuri antigripale prezinta potentialul de a preveni aparitia cancerului la aproximativ 25% din persoanele predispuse la o astfel de imbolnavire, relateaza BBC News online. Cercetatorii din Marea Britanie au dat publicitatii un nou studiu care estimeaza ca peste 1,8 milioane de noi cazuri de cancer au legatura directa, in fiecare an, cu anumite afectiuni virale. Din aceasta cauza, cercetatorii sunt de parere ca investitiile in producerea de noi vaccinuri ar fi extrem de benefice in combaterea si prevenirea cancerului.
Formele de cancer asociate frecvent cu diverse infectii provocate de virusuri sunt: cancerul de col uterin, stomac, ficat, dar si rinofaringian, limfatic sau chiar leucemia. Expertii mai sunt de parere ca daca in prezent se vaccineaza cu succes impotriva dezvoltarii diferitelor infectii, in curand va fi pus la punct si un vaccin impotriva anumitor forme de cancer. (C.C.)

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • duicu liliana pe 20 Mar 2006, 23:14
    despre vaccinul anticancer

    eu cred ca oamenii nu ar mai fi predispusi atator forme de cancer sau boli daca cercetatorii ar studia prevenirea,tratarea si ameliorarea cancerelor pe baza naturista,vreau sa subliniez ca in tara noastra sant atatea rezultate pozitive in urma tratamentelor naturiste dar medicii nu au curajul sa recunoasca efectele benefice ale plantelor,legumelor,fructelor asupra omului deoarece ,asa cred EU ar pica o intreaga industrie chimica de medicamente care stim prea bine ce efecte secundare au asupra noastra sper din tot sufletul ca sa le dea dumnezeu lumina si sa le deschida sufletele acelor medici care iubesc omul si-si fac meseria din pasiune,nu pentru bani

    0
    0

  • valericanicolescu pe 20 Mar 2006, 14:36
    asteptam

    asteptam acest vaccin,si inca unul inpotriva tuturor formelor de cancer.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod