Un nou centru spa in Bucuresti

Magnolia Spa si-a deschis portile in 2 decembrie 2008, putand fi gasit in centrul vechi al Bucurestiului, zona Piata Rosetti. Acest centru este un spatiu de ingrijire prin terapii cu ingrediente organice, fara conservanti sau coloranti chimici, atent selectionate din locuri precum Iran, Madagascar sau Sicilia.
Frumusetea si sanatatea vin din interior, dintr-o stare de bine, care ne face sa stralucim si sa impartasim bucurie celor din jur. Respectand acest principiu, programele de aici sunt concepute pentru a ajuta reconectarea cu sinele, regasirea echilibrului intre ceea ce este vizibil si interior. Ritualurile imbina tehnici de relaxare, masaj terapeuric cu terapii speciale precum reflexoterapie, Shiatsu sau Reiki. Tratamentele Magnolia Spa ofera rasfatul binemeritat si sunt concepute pentru a revitaliza, tonifia, relaxa, detoxifia sau energiza organismul.


Acest centru isi propune sa fie un loc unde, pe langa grija terapeutilor si experienta ritualurilor spa, oaspetii sa gaseasca acele lucruri care elibereaza spiritul, fac viata mai frumoasa si mai plina.   

"Am pus mult suflet si grija pentru a crea un mediu optim, unde sa ne simtim deconectati de griji si nelinisti. Magnolia Spa va fi locul unde toate elementele - designul interior, tratamentele si produsele folosite, caldura umana si experienta terapeutilor - ii vor ajuta pe oaspetii nostri sa-si regaseasca pacea interioara." declara Georgiana Sterescu, fondatoarea centrului.

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alis pe 7 Ian 2010, 14:51
    terapie spa de iarna

    miere, scortisoara, sare de baie = "iarna fierbinte" la magnolia spa www.magnoliaspa.ro

    0
    0

  • pasztayzoltan pe 4 Dec 2008, 08:30
    Profesionalismul la --SPA

    Foarte frumos si felicitari! Am vizitat in tarile vecine SPA-uri, dar exista si profesionalism. Sper sa fie si la noi, mai ales cine practica acele masaje cu nume sonore si in fond nu fac ce trebuie. Cursuri de Shiatzu si diplome sunt de numarat pe degete in tara dupa cunostiintele mele! Dar speram ca totul este OK. ZP.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod