Uleiul de masline - aurul lichid

La o prima vedere, maslinele par niste fructe nesemnificative, insa ele ascund adevarate proprietati benefice pentru organismul nostru. Uleiul de masline este benefic pentru corp, indiferent daca este aplicat direct pe piele sau consumat in diverse salate sau alte mancaruri

De fapt, uleiul de masline reprezinta garantia sanatatii si a frumusetii inca din antichitate, iar in prezent din ce in ce mai multe companii producatoare de produse cosmetice i-au redescoperit proprietatile naturale, intrebuintandu-l ca baza in multe dintre produsele fabricate.
In mod general, uleiul de masline nu cauzeaza nici o reactie alergica. Insa, in cazul persoanele cu piele grasa nu este foarte indicata hidratarea cu ajutorul uleiului de masline. Pe langa produsele cosmetice care au in compozitia lor ulei de masline, un tratament usor de efectuat acasa consta in utilizarea uleiului de masline presat la rece. 4 linguri de ulei usor incalzit si amestecat cu sare de mare poate fi un peeling benefic pentru fermitatea pielii. In combinatie cu zeama de lamaie, uleiul de masline este ideal pentru tratamentul ridurilor; uleiul usor incalzit este de asemenea extreme de benefic pentru sanatatea unghiilor.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • miha pe 10 Apr 2006, 12:39
    uleiul de masline

    dar putem fi siguri ca uleiul de masline din comert, este si veritabil, ma refer la uleiul acela mai ieftin, ca nu toata lumea isi permite extravirgin, de ex cel de aro o fi chiar de masline?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod