Tulburari tratate prin homeopatie

Homeopatia este o metoda terapeutica medicala autorizata si recunoscuta oficial in marea majoritate a tarilor lumii, bazata pe utilizarea de substante 100% naturale, vegetale, minerale sau animale.

Homeopatia actioneaza prin stimularea mecanismelor naturale ale organismului in vederea refacerii dezechilibrelor care determina aparitia afectiunilor si a bolilor. Medicamentele homeopatice si-au demonstrat deja eficacitatea, ele sunt lipsite de efecte secundare toxice. Esential este ca fabricarea lor sa fie supusa unor reguli stricte si unei tehnologii complexe care garanteaza o mare fiabilitate.
Medicul homeopat este medicul care, suplimentar studiilor sale de medicina, a decis sa-si completeze formatia studiind si terapia homeopata (alaturi de multe alte metode terapeutice autorizate). El stie sa prescrie la fel de bine si medicamente alopate in combinatie cu cele homeopatice, si o face cu discernamant ori de cate ori necesitatile clinice o impun. Mai mult, abordarea homeopatica, departe de a ignora sau contrazice, o integreaza si completeaza pe cea clasica. Homeopatia permite rezolvarea unui mare numar de tulburari la care omul poate fi expus in mod frecvent, cum ar fi, de exemplu, alergiile, tulburarile ORL repetitive, gripa, stresul, nevrozele etc.
Domeniul homeopatiei este vast, astfel incat numai medicul homeopat specialist sau cel care a studiat homeopatia il poate cunoaste si comenta. In lipsa unui studiu serios si aprofundat, nimeni nu poate face comentarii asupra metodei terapeutice homeopate. Eficacitatea clinica a homeopatiei si a medicamentelor homeopatice este demonstrata de cei peste 150.000 de medici care o practica in intreaga lume pentru 300 de milioane de pacienti, de numeroasele experimentari stiintifice realizate de mai mult de 50 de ani dupa criteriile cele mai riguroase ale stiintei cercetarii contemporane.
Studii clinice, cercetari biologice si fizice fac obiectul a numeroase publicatii in presa medicala internationala si reviste stiintifice dintre cele mai prestigioase. O serie de publicatii sunt recomandate pentru cei dispusi sa studieze si astfel sa devina competenti in homeopatie: "British Medical Journal", "Report to the European Commission (Etude realisee ' la demande de Parlement Europeen), "Inflammation Research", "Pathophysiology of Haemostasis and Thrombosis", "Breast Cancer Research Treatement", "Rheumathology", Journal de Gynecologie Obstetrique Biologie Reproduction", "Disease Management and Helth Outcomes".
I.G.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod