Tratament cu termoşoc pentru un ten de miss

Munca vă oboseşte prea tare, simţiţi că îmbătrâniţi sau, pur şi simplu, simţiţi nevoia unei schimbări? Treceţi pe la un salon de înfrumuseţare şi încercaţi noile tratamente pe care vi le propun terapeuţii. Cum în această perioadă e frig şi tenul dumneavoastră "suferă", nu ar fi rău să-l îngrijiţi puţin. Un tratament pentru orice tip de ten este cel cu termoşoc.
În principiu, acesta constă în alternanţa rece/cald. "Stimulează circulaţia sangvină, previne ridurile şi rezolvă problemele de luminozitate", spune doctorul Raluca Florescu, de la clinica Slimart. În plus, vă hidrataţi tenul atât din interior, pentru că tratamentul stimulează metabolismul, cât şi din exterior, cu ajutorul produselor cosmetice care se aplică. Acest tip de tratament costă 300.000 ROL.
Terapeuţii au soluţii însă pentru orice ten.
La clinica Slimart, tratamentul antirid cu ultrasunete vă ajută să scăpaţi nu numai de riduri, ci şi de cearcăne, de diferitele pete care apar pe faţă şi de acnee. Durează doar 15 minute, iar efectul e garantat, mai ales dacă folosiţi şi masca antirid, pe bază de caviar. Nici pentru un ten tânăr nu e rău să urmeze un tratament de hidratare, spune Raluca Florescu. Acesta se bazează pe creme şi măşti hidratante pe bază de ulei de măsline şi-l puteţi face contra sumei de 400.000 lei vechi.


Sugestiile specialiştilor:
E indicat ca tratamentele de relaxare să se facă seara, după serviciu.După ce aţi urmat un tratament facial, evitaţi să vă machiaţi cel puţin 2 ore.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod