Toamna: cel mai propice anotimp pentru slabit

Potrivit unui studiu recent efectuat, 90% dintre respondenti au mancat in vacanta mai mult decat in orice alta perioada a anului.
Realizat in cadrul programului ReductoStart, studiul a fost efectuat pe un esantion de 150 de persoane (85% femei). Dintre acestea, mai mult de jumatate considera ca cel mai propice moment pentru a lua masuri impotriva kilogramelor in plus dobandite in vara este imediat dupa intoarcerea din vacanta.

Un semnal de alarma il costituie insa cei 37% dintre respondenti care nu sunt interesati sa renunte la surplusul de greutate acumulat in timpul concediului. Fie ca sunt doar 1-2 kilograme in plus fata de greutatea initiala, fie ca s-au depus mai multe kilograme, daca demersurile pentru a slabi intarzie, riscul de a acumula si alte kilograme este unul cu atat mai mare!

Supraponderalitatea si obezitatea sunt boli grave ale societatii moderne care fac din ce in ce mai multe victime in intreaga lume, inclusiv in Romania.
Se lupta pe toate fronturile impotriva cancerului, a diabetului, a afectiunilor cardiace, dar nu se stie ca de fapt, in cele mai multe cazuri, ele sunt efecte ale obezitatii. In clasamentul european, Romania ocupa un alarmant loc 3 printre tarile unde bolile cardiovasculare declansate de obezitate sunt principala cauza a mortalitatii.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • bia pe 27 Sep 2007, 10:28
    kilogramele in plus

    da intradevar sunt deacord ca din cauza obezitatii si nu numai in general a kilogramelor in plus pana la urma ai probleme de sanatate, de aceea m-am apucat si eu sa iau masuri in privinta asta. Orice dorinta daca vine cu adevarat din suflet cred ca Dumnezeu ajuta sa devina realitate, nu numai in acest caz,pe toate planurile. Multumesc ca ati citit si parerea mea.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod