Targul despre diabet: informare si controale gratuite

Controale medicale generale, masurarea gratuita a glicemiei si tensiunii, calcularea indicelui de masa corporala, toate le poti face la a 3-a editie a Targului despre Diabet si Nutritie Bucuresti - Expo Diabet 2008.
Targul se deschide pe 26 ianuarie, cu incepere de la orele 10:00 la Palatul National al Copiilor. Intrarea este gratuita, iar programul de vizitare a targului este 10.00 - 18.00.

Evenimentul are drept scop constietizarea de catre public a problemelor cauzate de bolile de nutritie si diabet si atragerea atentiei asupra modalitatilor prevenirii afectiunilor care tin de lipsa unei alimentatii sanatoase si de adoptarea unui stil de viata neechilibrat.

Expo Diabet 2008 se adreseaza bolnavilor de diabet si familiilor acestora, celor care au probleme de nutritie, dar si persoanelor care, indiferent de varsta vor sa se mentina sanatoase.

Vizitatorii vor avea posibilitatea sa-si masoare, gratuit, glicemia, tensiunea, sa-si calculeze indicele de masa corporala, sub supravegherea medicilor specialisti si sa viziteze cele peste 30 de standuri cu produse sau servicii specifice care sa previna aparitia diabetului sau sa–l controleze corect cand acesta deja s-a instalat.

De asemenea, din cadrul evenimentului nu vor lipsi dotarile necesare pentru un control medical general efectuat de medicii Ambulantei Vipmed celor ce doresc sa se informeze despre starea sanatatii lor.
Persoanelor carora acest control le indica probleme de sanatate vor fi indrumati catre cabinete medicale specializate pentru efectuarea altor controale si analize amanuntite.

Specialistii Sensiblu, prezenti la stand vor informa publicul despre produsele farmaceutice necesare (naturiste sau care tin de medicina alopata) in prevenirea si controlul diabetului si vor consilia persoanele la care boala s-a instalat in functie de tipul de diabet avut si de efectele  pe care acesta le-a produs asupra organismului lor.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • aeftincai marian pe 4 Feb 2008, 15:41
    Felicitari!

    A fost o actiune extraordinara, bravo organizatorilor, sa faceti inca o editie in an!

    0
    0

  • Doina Georgeta Zecheru pe 27 Ian 2008, 00:53

    Pana la ce data este deschis targul?

    0
    0

  • moldoveanu nic. pe 24 Ian 2008, 13:59
    testarea glicemiei

    actualele glucometre care se afla in uz au stripurile destul de scumpe si astfel imposibil de folosit de catre bolnavi atunci cand acestia ar avea nevoie. Ce aduce nou tehnica actuala d.p.v.al preturilor si comoditatii rapide a testarii, mai ales ca aceasta ar prevenii multe neajunsuri pentru diabeticii in crestere ca numar .!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod