Sustinere pentru angajarea tinerilor cu HIV

Astazi, la Iasi, s-a lansat campania "Deschide-ti inima! Sunt la fel ca tine!", prilej cu care a fost inaugurat si primul magazin social apartinand Fundatiei "Alaturi de Voi Romania". In acesta se vor comercializa produse realizate la unitatea protejata a fundatiei - Util Deco.
Scopul fundatiei este integrarea socio-profesionala a tinerilor infectati HIV si cu alte dizabilitati, iar fondurile obtinute din vanzarea produselor in cadrul Charity Shop vor fi utilizate pentru angajarea a alti 10 beneficiari in cadrul unitatii protejate Util Deco, acestia adaugandu-se celor 19 angajati deja. "Ca sa se inteleaga cat de mare este efortul sustinerii acestor angajati precizez ca numai pentru cei 19 cheltuielile noastre sunt de 16,000 lei pe luna", a mentionat doamna Angela Achitei, Presedinte Executiv al ADV Romania.

Produsele realizate in cadrul unitatii protejate a ADV Romania pot fi comandate la sediul unitatii str.
Vovideniei, nr. 10 , Iasi, dar si de pe www.utildeco.ro. In cadrul acestei campanii, vor mai avea loc doua evenimente majore: realizarea Fundei Umane - simbolul solidaritatii cu persoanele infectate si afectate HIV/SIDA - cu participarea Guinness Book si Gala Implicarii Sociale.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod