Suplimentul “Sarcina, o calatorie minunata spre lumea maternitatii”


Facebook Twitter gplus Comenteaza
Suplimentul  “Sarcina, o calatorie minunata spre lumea maternitatii”
Felicitari, sunteti insarcinata! Iata  o veste care anunta una dintre cele mai mari fericiri pe care o femeie le poate experimenta: maternitatea.
    
Uneori, momentul este planificat, alteori nu, insa cu siguranta aducerea pe lume a unui bebelus reprezinta o perioada cu multe bucurii, schimbari si necunoscute, mai ales, atunci cand te afli la prima ta sarcina.


Vei afla care sunt cele mai importante modificari fizice, emotionale si hormonale ale viitoarei mamici, care sunt principiile de baza pentru o sarcina si o nastere naturala usoara, cum evolueaza bebe etc. Totul pentru ca voi doi sa fiti sanatosi si pregatiti pentru Marea Intalnire.

In editia de mai – iunie, vom vorbi despre experienta Trimestrului Doi de Sarcina (saptamanile 14 – 27), perioada de aur pentru mamici si etapa marilor transformari pentru bebelus.
Pentru tine, primejdiile si frustrarile primul trimestru devin acum doar o trista amintire, iar bebelusul tau va trece printr-o etapa de maxima dezvoltare.
In plus, vei experimenta un moment unic: primele miscari ale bebelusului, care pot fi precum alunecarea unui pestisor, falfaitul din aripi al unui fluturas sau pur si simplu, ca un borborism intestinal.


Suplimentul dedicat sarcinii este disponibil gratuit in farmaciile Help Net din toata tara si inclus in catalogul de copii “Sanatos din prima zi”,  o publicatie parte dintr-un longeviv program de consiliere si de informare medicala, initiat in aprilie 2004 – Help Net Confident.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod