Spitalul Balaceanca a ramas fara manager



Alti 15 aspiranti la functia de manager la spitalele din Bucuresti si Ilfov au iesit din cursa. 14 au luat note mai mici de 7 la evaluarea proiectului de management, iar unul, candidat la sefia Spitalului de Urgenta din Capitala, nu s-a mai prezentat in fata comisiei de examen. Totusi, 8 candidati au obtinuti nota maxima, 10. Dar au fost si note de 5, 4 si chiar 3. In urma acestei etape a concursului, Spitalul de Psihiatrie "Domnita Balasa" din Balaceanca a ramas fara nici un candidat, cei doi aspiranti obtinand nota 6 si, respectiv, 3.
Fara director va ramane si Spitalul de Boli Dermato-Venerice "Scarlat Longin" din Capitala, singurul candidat, obtinand doar nota 6. Si la Spitalul "Malaxa" din Capitala, unde din 3 candidati, doi erau tata si fiu, unul a pierdut "cursa" obtinand nota 6,50. Si la Spitalul Universitar din Capitala au ramas doar doi candidati, actualul interimar si un chirurg, in timp ce economistul, care fusese notat cu 9,80 la testul grila, a luat doar 5,50 pentru proiectul de management.


Examenul va continua zilele urmatoare cu etapa finala, interviul de selectie. Ordinul ministrului Sanatatii prevedea ca la fiecare proba nota minima sa fie 7, iar media finala sa fie minimum 8. Pentru spitalele care au ramas fara candidati va fi organizat un alt concurs. De altfel, pentru 27 de spitale mai mici din tara nu s-a inscris nici un candidat la examenul care a inceput pe 17 noiembrie. (L.S.)
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod