Spanacul combate obezitatea

In cazul obezitatii, e vorba de un exces de tesut adipos depus in organism, in special in zona abdomenului, coapselor si feselor. Acesta e cauzat de consumul excesiv de grasimi, produse fainoase, dulciuri, precum si de prezenta in hrana zilnica a unor combinatii de alimente incompatibile.Obezitatea e produsa in unele cazuri de dereglari glandulare, acestea fiind, la randul lor, cauzate adesea de o dieta alimentara defectuoasa. Primul pas in revigorarea organismului il constituie o perioada de post pentru curatarea colonului, dupa care se pot urma terapiile nutritionale si naturiste dublate de exercitii fizice.
Urmatoarele produse si alimente sunt indicate atat pentru combaterea obezitatii, cat si a disfunctiilor glandulare. 1) Suc de morcovi: obtinut din morcovi proaspeti, el curata intregul tract digestiv de reziduurile alimentare, detoxifica ficatul si echilibreaza sistemul endocrin - 1 l zilnic 2) Suc de morcovi, sfecla si castraveti - un simptom major al obezitatii e aciditatea ridicata a sangelui si tesutului; acest amestec de sucuri mareste potentialul alcalin al fluxului sanguin si al rinichilor, favorizand metabolismul si eliminarea reziduurilor alimentare 0,5 litri x 2/zi.
Jumatatea de litru trebuie sa fie formata din 300 ml suc morcovi, 100 ml suc sfecla si 100 ml suc castraveti 3) Spanac - e unul din cele mai bune remedii naturale contra slabei functionari a intestinelor si a eliminarii reziduurilor alimentare, una din cauzele obisnuite ale obezitatii. Se poate consuma sub forma de salata sau de suc (200 ml) amestecat cu cel de morcovi (300 ml) - 0,5 - un litru zilnic 4) Suc de varza: ajuta la eliminarea toxinelor din stomac si a reziduurilor alimentare, imbunatatind eficienta digestiva si intestinala.
Se consuma amestecat in parti egale cu sucul de morcovi - 1 l zilnic. (continuare in numarul viitor)
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod