Solutia ideala pentru vergeturi si celulita

Dupa 12 ani de cercetari, dr Richard Strem, un chiropractician a descoperit un tratament care confera fermitate, intinzand si tonifiind pielea, muschii si tesuturile.
Produsul Universal Contour Wrap foloseste ca baza argila din Marea Moarta (bentonita) ce contine ingrediente cheie ca: clorura de sodiu, clorura de magneziu, sulfat de magneziu si oxid de zinc - unele din mineralele principale care sunt foarte importante in metabolismul pielii noastre. Impachetarile sunt facute in stil european, originar din spa-urile de lux din Germania dinaintea celui de-al 2-lea razboi mondial. Dr. Strem observat ca principala diferenta a stilulului European de impachetare cu namol era procesul la rece (fara termosudatie si deci fara pierdere de apa).

In cautarea originilor impachetarii corpului el a aflat ca dateaza din Egiptul antic, cand oamenii isi aplicau namol din Nil pe corp si se infasurau strans cu papura, apoi se intindeau la soare.

Dupa ce cercetarea sa teoretica a fost completa, doctorul a petrecut cativa ani testand si dezvoltand diferite solutii de impachetare a corpului pentru a obtine rezultatele dorite de el.
A experimentat cu o larga gama de argile si namoluri pana in 1983 cand a inceput sa aplice solutiile detoxifiante de saruri minerale in argila de mare pe pacientii din clinica sa. Ingredientele cheie din solutia de argila hipoalergenica sunt clorura de sodium, clorura de magneziu, sulfatul de magneziu si oxidul de zinc.

Dr. Strem a testat tratamentul pe mai mult de 100 de femei si barbati voluntari, majoritatea intre 24 si 67 ani. A inregistrat atenuari ale vergeturilor, celulitei si cicatricilor de pe corp.
Procesul de impachetare dezvoltat de el a luat in seama atat bolile fizice ca problemele de spate si problemele circulatorii, cat si punctele reflexogene pentru circulatie.

Datorita revitalizarii elastinei, tesuturile subcutanate impachetate dau corpului capacitatea de a-si mentine forma data de benzile de impachetare.

De la 1 noiembrie 2007, firma Natura Vision SRL este distribuitor unic al produsului Universal Contour Wrap in Romania.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod