Sindan, liderul roman in oncologie, devine Actavis

Compania internationala de produse farmaceutice generice Actavis a anuntat ieri ca liderul roman in oncologie Sindan devine Actavis, urmare a achizitiei acesteia de catre grupul Actavis din martie anul trecut. La eveniment au participat Robert Wessman, presedinte si CEO Actavis, Jonas Tryggvason, vice-presendite executiv pentru Europa Centrala si de Est si Asia, divizia Vanzari si Marketing si Laurentiu Scheusan, director general Actavis Romania

Cel mai mare distribuitor pe spitale din Romania, Sindan, a fost infiintata in 1991 si are in prezent un numar de 280 de angajati in toata tara.
Este singurul producator din Romania care distribuie medicamente pe piata japoneza, detinand retele de distributie in tari ca: Marea Britanie, Polonia, Bulgaria, Moldova, Ungaria, Slovacia si Japonia. Actavis are sediul central in Islanda, dezvoltand activitati in 32 de tari cu peste 11.000 de angajati. Detine locul 1 in tari precum Norvegia, Bulgaria si Islanda. Cifra de afaceri din 2007 este estimata la circa 1,6 miliarde de euro. Capitalizarea bursiera este de 3 miliarde de euro si este listata la Bursa de Valori din Islanda.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod