Sensiblu lanseaza 5 marci de cosmetice Boots

Reteaua de farmacii Sensiblu si compania britanica de produse pentru sanatate, frumusete si ingrijire "BOOTS" au lansat pentru publicul din Romania cinci dintre cele mai celebre marci de cosmetice Boots: No7 (gama de produse cosmetice si ingrijire a pielii), Botanics (produse de ingrijire a pielii pe baza de extract de plante), Mediterranean (produse de baie pe baza de ingrediente sanatoase), Natural Collection (produse de baie cu arome de fructe si flori) si Toni&Guy (produse pentru ingrijirea parului si styling)



Boots sunt concepute pentru consumatorul urban modern, care beneficiaza acum de produse eficiente, naturale si de inalta calitate.

"Prin acest parteneriat, urmarim sa aducem publicului roman brand-uri cu o traditie indelungata si o valoare extraordinara pe piata din Europa," a declarat Dragoa Dinu, CEO A&D Pharma.

Investitiile in acest proiect vor fi de 1,3 milioane Euro pentru primii trei ani si includ amenajarea standurilor Boots care vor fi instalate in farmaciile Sensiblu, sesiuni de training pentru personalul de specialitate si proiectele de promovare.

Sensiblu intentioneaza sa inaugureze 90 standuri Boots in martie 2006, ajungand la 130 standuri Boots pana la sfarsitul lui 2008, urmand ca in urmatorii trei ani sa fie lansate si alte marci ale aceleiasi companii.

Boots Company a fost infiintata in urma cu mai bine de 150 de ani.

Este prezenta in 11 tari din intreaga lume - acum si in Romania - de la Marea Britanie si SUA pana la Noua Zeelanda si Hong Kong.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod