Seminar de dans cu vedete

Evenimentul organizat de Streetbeat Dance School care a avut loc pe 5 si 6 ianuarie, Check my style workshop, a avut drept participanti atat dansatori amatori cat si vedete consacrate, precum Edi Stancu sau bebelusa Oana Ionita.
Invitata speciala a evenimentului, coregrafa Yeya, a reusit sa adune in sala de sport a Scolii Nr. 45 peste 80 dintre iubitorii dansului.

"Imi place foarte mult Yeya! Cat despre evenimentele de acest gen, ma bucur mult ca exista si la noi. Intotdeauna mai avem de invatat," declara Edi Stancu.

Jejja Ekstrom, cunoscuta drept Yeya, a impartasit romanilor tainele a trei stiluri de dans din sfera Streetdance-lui (New Style, House, Lyrical). La acestea s-au adaugat si lectii de Dancehall conduse de catre instructorul scolii de dans organizatoare Streetbeat, Mircea Ecxarcu.


Dintre orasele care au avut reprezentanti la eveniment se numara si Constanta, Aradul si Craiova.

"Tonkins Michael Anderson, unul dintre cei mai bine cotati antrenori de fitness din lume s-a numarat si el printre participanti. La 43 de ani, Tonkins preda deja de mai bine de 20 de ani dans, profesia purtadu-l  in majoritatea oraselor importante din Europa si America. Calitatea participantilor vorbeste de la sine despre standardele evenimentului," Georgiana Anton - PR Manager Streetbeat Dance School.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod