Scortisoara scade nivelul zaharului din sange

Scortisoara poate ajuta persoanele care sufera de diabet de tip 2 prin abilitatea ei de a regla nivelul zaharului. In realitate, s-a facut un studiu care a descoperit ca aceasta creste nivelul glucozei din metabolism.
Potrivit testelor efectuate in laborator pe animale, acest condiment se pare ca ajuta la cresterea glucozei din metabolism in 20 de minute. Probele clinice au fost facute timp de 6 luni si s-a folosit extrat de scortisoara.
   
Cercetatorii mentioneaza ca aceasta noutate poate fi o varianta ieftina si comoda prin care iti poti controla nivelul zaharului din sange, si astfel, milioane de persoane vor fi prevenite de diabetul de tip 2.

In consecinta, cantitatea de zahar din sange nu mai este ridicata, nu mai conduce la oboseala, vedere incetosata sau alte probleme.
Pe termen lung, nivelul ridicat al glucozei din sange poate creste riscul afectiunilor cardiace, de rinichi sau orbirea.

De asemenea, cercetatorii sustin ca, mai ales, cerectarile care nu au fost facute publice demonstreaza ca o combinatie dintre scortisoara si polimerul metilhidroxid (MHCP) face ca celulele grase sa fie mai sensibile la insulina prin activarea unei enzime care obliga insulina sa se combine cu celule si inhiba enzima care impiedica acest proces.

Specialistii le recomanda pacientilor cu diabet de tip 2 sa consume 1/4-1 lingurita cu scortisoara pe zi, deoarece cel mai grav lucru care se poate intampla este sa nu aibe vreun efect iar cel mai important este ca poate ajuta foarte mul aceste persoane.

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mihai pe 5 Mai 2008, 14:22
    Numai cele de tip 2 ?

    Facilitand actiunea insulinei s-ar putea sa ajute si pe cei bolnavi de tip 1 ?! Articolul nu spune nimic despre asta...

    1
    0

  • ADY pe 22 Ian 2008, 07:27
    Scortisoara

    Da, cred ca este corect! Incercati sa puneti peste ciocolata calda si frisca, sau peste cafea cu frisca... WOW, CE MINUNE!

    0
    0

  • Olga pe 17 Dec 2007, 23:51
    Rulourile de scortisoara sunt fantastice !

    Rulourile sunt asa de aromate incat simti ca-ti ia gura foc doar dintr-um milimetru din acel baton. Senzational! Sunt aromate, dulci si spirt.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod