S-a declansat Minimartiada fructelor

Minimartiada Fructelor este cel mai recent proiect educational initiat de Walmark. Campania se deruleaza in zece scoli bucurestene, acoperind toate sectoarele capitalei.
Pe parcursul programului, peste 5000 de elevi ai claselor primare din scolile inscrise in program se distreaza alaturi de Minimartieni invatand sa isi prepare propriul suc din fructele preferate.

Mecanismul campaniei consta in amplasarea unui "punct de vitaminizare", timp de o sapamana, in fiecare dintre cele 10 scoli. In prima zi de campanie,  Minimartienii le-au trezit micutilor apetitul pentru sucurile naturale, oferindu-le in pauze suc preparat chiar sub ochii lor. Incepand cu a doua zi de campanie, fiecare dintre elevi isi aduce de acasa fructele preferate, preparandu-si impreuna cu Minimartienii propriul cocktail de fructe.


"Minimartiada fructelor este de departe unul dintre cele mai interesante si emotionante proiecte pe care le-am derulat in acest an. Saptamanile petrecute in scoli ne-au oferit noua, celor adulti, prilejul unei calatorii in timp: ne-am amintit cu drag de pachetelele pe care mama ni le pregatea inainte de a pleca la scoala, de merele pe care le rontaiam in pauza mare. In acelasi timp, am descoperit cu stupoare ca puilor din ziua de azi le sunt mai familiare jocurile de calculator si internetul decat lucrurile simple de odinioara.
Am fost covarsiti cu intrebari privind felul de preparare a sucului natural, multi se mirau de gustul intens si tindeau sa ocoleasca pulpa de fructe din continutul sucului pentru ca... nu stiau ce este,
" declara Luiza Florea, Brand Manager Walmark.

Reactiile copiilor din prima saptamana au fost o reala surpriza pentru intreaga echipa de organizatori. Elevii nu doar ca au creat cozi interminabile in fata storcatoarelor de fructe dar s-au implicat, au pus intrebari, au povestit acasa, au adus fructe la scoala, au pictat si au scris compuneri despre vitamine, totul din proprie initiativa.

"Cred ca prin Minimartida fructelor am reusit sa  le dam celor mici o lectie utila, experimentala si i-am transformat in fani ai sucurilor naturale, ceea ce nu este putin lucru! Entuziasmul si increderea copiilor, a cadrelor didactice si a parintilor ne fac sa fim mandri de rezultatele obtinute.
Promitem ca nu ne vom opri aici. Vom incerca sa transformam aceasta campanie educationala intr-o traditie, pe care sa o reluam la nivel national, an de an
", adauga Luiza Florea.

Imbogatiti cu complexul unic Imunactiv, MiniMartienii ofera protectie copiilor impotriva racelilor, a imbolnavirilor bacteriene si virale, intarindu-le sistemul imunitar. Fiecare tableta de MiniMartieni contine toate vitaminele necesare dezvoltarii armonioase a copilului: A, C, D, E, vitaminele din grupa B, minerale, calciu, potasiu, zinc, iod, cupru precum si xilitol pentru dinti si gingii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod