RU-21, pastila anti-mahmureala, se lanseaza si in Romania

Facebook Twitter Comenteaza
RU-21, pastila anti-mahmureala, se lanseaza si in Romania

Pe 8 octombrie s-a lansat in Romania RU-12, prima pastila anti-mahmureala de pe piata romaneasca. RU-21 este un supliment nutritiv care creste abilitatea naturala a organismului de a metaboliza bauturile alcoolice. Ingredientele sale naturale ajuta organismul prin incetinirea procesului de oxidare a etanolului si de transformare a acestuia in reziduuri toxice, care a doua zi dau greata, dureri de cap si alte efecte nedorite.

RU-21 a fost conceput de oamenii de stiinta din cadrul Academiei de stiinte  a Rusiei in urma a 25 de ani de studiu al metabolismului alcoolui.
RU-21 este cunoscut si sub numele de KGB Pill, intrucat a fost testat in laboratoare speciale menite sa descopere formule avansate care sa fie folosite de agentii KGB si de Servciile de informatii ale Armatei Ruse.

Ru-21 se bucura de o celebritate mondiala de peste 6 ani si este ideal de consumat inainte si dupa o petrecere deoarece acest supliment nutritiv reprezinta solutia la problemele provocate de consumul de alcool, chiar si in cantitati moderate.

Suplimentul nutritiv RU-21 face parte din gama de produse Smart Living a companiei Live Well si va fi accesibil publicului roman in lantul de Farmacii Dona.


Sorin Patrascu, business developer Siepcofar: "Farmaciile Dona se straduiesc constant sa aduca publicului din Romania cele mai noi produse si suplimente nutritive. Colaborarea cu Live Well si lansarea suplimentului nutritiv RU-21 se inscriu astfel in demersul nostru de a le oferi romanilor produse de ultima ora, care sa le asigure o calitate a vietii superioara".

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod