Romanii, un popor dezinhibat cand vine vorba de sanatatea sexuala

Barbatii si cuplurile au trecut pragul unitatii medicale mobile pentru a-si discuta problemele de sexualitate cu medicii specialisti, in timp ce femeile s-au ingramadit sa isi masoare tensiunea arteriala in cadrul campaniei „Sanatate in miscare".
Dupa aproximativ o saptamana petrecuta in 4 dintre cele mai mari orase ale tarii: Timisoara, Cluj, Brasov si Bucuresti, unitatea medicala mobila „Sanatate in miscare” a parasit tara, continuandu-si circuitul european in Spania. Printre cei mai indrazneti vizitatori ai caravanei au fost cuplurile, care au profitat de oportunitatea unei discutii cu medicii specialisti in probleme sexuale. Nici batranii nu au stat departe, deopotriva barbati si femei au intrat in cabinetele unitatii mobile pentru a-si masura tensiunea sau pentru a consulta medicul.

Brasovenii, cel mai dezinhibat public!

Peste 150 de brasoveni au apelat la serviciile caravanei, un numar record la nivel paneuropean.
In Cluj, Timisoara si Bucuresti, media vizitatorilor a fost de 100 de persoane.

Proiectul initiat cu 3 ani in urma in Portugalia, a fost implementat in premiera in Romania in aceasta vara dupa tari precum Olanda, Portugalia si Polonia. Campania dispune de un site informativ pe care europenii din toate tarile europene parcurse in 2009 il pot accesa si citi in limba nationala. Pagina in limba româna este accesibila la adresa: www.sanatateinmiscare.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod