Romancele ocupa locul 3 in Europa la obezitate

Dieta alimentara, sportul si chirurgia estetica sunt careva dintre subiectele discutate la intalnirea "Clubul Slab sau Gras" care a avut loc ieri seara.
Una dintre problemele importante cu care se confrunta romanii o constituie obezitatea, datorita dietei alimentare nesanatoase si a lipsei de activitate fizica. Studiile efectuate plaseaza Romania pe locul 3 in Europa la obezitatea feminina.

Pentru obtinerea unor rezultate satisfacatoare, personalizarea dietei si motivatia sunt foarte importante. Cand dieta combinata cu sportul dau gres, problema greutatii se poate rezolva cu ajutorul bisturiului. Printre interventiile cel mai des intalnite in Romania se numara si abdominoplastia si refacerea pielii dupa o scadere semnificativa in greutate.
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Magda pe 24 Oct 2007, 17:42
    top-top obezitate

    Aveti mare dreptate ! Care o fi scopul clasamentului? Am vazut in Olanda "una si una" de grasute. Si-n Germania la fel.Noi locul 3 ? Imposibil !!!

    0
    0

  • DM pe 24 Oct 2007, 08:31
    Si eu ma indoiesc

    Pe locul 3 in Europa ce aberatie!!!!...Nu cred lucrul acesta..sunt de acord de pers care a scris mai sus..cine a facut sondajul acela nu stiu ce a fost in capul lui...

    0
    0

  • eu pe 23 Oct 2007, 16:32
    ma indoiesc

    Ma indoiesc de acest lucru. Uitati-va la nemtoaice, grecoaice, olandeze....

    0
    0

  • sabina pe 23 Oct 2007, 12:00
    nu e adevarat

    chiar ma intrebam pe ce loc se afla romania din acest punc de vedere,dar nu pot sa cred ca pe locul 3 .Sunt o persoana care a calatorit foarte mult in europa si sincer ce am vazut in germania ,suedia ,olanda ,italia ...nu exista la noi .inainte de a face asemenea statistici mergeti si vizitati aceste tari.

    0
    0

  • mihaela cortes pe 22 Oct 2007, 16:36
    top obezitate

    Sunt curioasa care sunt tarile plasate

    0
    0

  • nicole pe 20 Oct 2007, 09:23
    riscul cardiovascular

    obezitatea nu reprezinta o problema doar din punct de vedere estetic, ci d.p.v al asocierii ei cu riscul cardiovascular

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod