Programul "Promisiune pentru viitor" sprijina tinerii seropozitivi

Compania Abbott Romania a lansat programul "Promisiune pentru viitor", prin care sprijina tinerii seropozitivi sa duca o viata cat mai normala si mai demna, acceptati, respectati si integrati in comunitate. De asemenea, programul le ofera optiuni concrete de dezvoltare personala.
Proiectul este adresat tinerilor seropozitivi cu varste peste 16 ani; prima parte s-a desfasurat in perioada mai - septembrie 2007, urmand sa continue si in 2008. Tinerii inscrisi in program sunt talentati, creativi, inteligenti si pot face lucruri minunate. La fel ca oricare alti tineri.

In cadrul programului, 26 tineri seropozitivi, pasionati de Publicitate, Moda, Pictura si IT, vor fi indrumati de catre profesionisti din domeniile respective in realizarea de proiecte. Cele mai bune proiecte vor fi premiate prin practica in domeniu si burse de studii.
Mentorii tinerilor sunt: Veronica Savanciuc (Publicitate), Irina Schrotter (Moda), Mihaela Schiopu (Pictura) si Mariuca Talpes (IT).

Programul "Promisiune pentru viitor" este initiat in parteneriat cu UNOPA (Uniunea Nationala a Organizatiilor Persoanelor Afectate de HIV/SIDA).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod