Program de informare: "Despre cafea cu sanatate"

Cafeaua solubila constituie un ritual zilnic pentru milioane de oameni de pretutindeni, fiind asociata in primul rand cu energia si gustul pe care le ofera. Insa, putine persoane stiu ca fiecare cana de cafea solubila contribuie la mentinerea unei stari de bine si de sanatate a organismului.
Pentru a explica beneficiile cafelei solubile, Nescafe lanseaza programul de informare "Despre cafea cu sanatate". In cadrul acestei campanii, vor fi prezentate efectele cafeaua solubila le are asupra organismului.

"In cafeaua solubila, gasim un continut bogat de antioxidanti, compusi naturali care au puterea de a neutraliza moleculele de oxigen instabile, protejand celulele organismului de distrugerea oxidativa. Cafeaua solubila stimuleaza performanta mentala, intrucat cafeina prezenta in cafea mareste viteza de procesare a informatiilor", declara Elena Dobrescu, Market Nutritionist Nestle Romania.


Studiile recente din domeniu ne ajuta sa intelegem cum antioxidantii din componenta cafelei solubile actioneaza la nivelul organismului si contribuie la reducerea radicalilor liberi. Antioxidantii din cafeaua solubila lupta impotriva radicalilor liberi, neutralizand efectele nocive produse de acestia.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • CT pe 25 Mai 2009, 09:38
    reclama

    Asta e reclama pura. Cum se justifica atunci ca cei care au probleme cu stomacul acuza dureri la consumarea acestui tip de cafea ? In plus, faptul ca aceasta cafea este cea mai buna impreuna cu zahar, ptr ca altfel nu face spuma... nu e ok ptr ca induce consum si de zahar. Incercata cu miere, e buna de aruncat.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod