Produse care ne scapa de stres

 

Sezonul rece ne poate influenta negativ starea psihica. Faptul ca se intuneca mai devreme, dar si frigul ne dau o stare proasta, de apatie si suntem mai stresati decat in alta perioada a anului. Pentru a trece peste aceasta indispozitie se impune sa luati anumite masuri. Schimbati hrana, consumati cereale, legume si fructe crude, salate, sucuri proaspete, dar si carne, in jur de 150-200 grame/zi, de 3-4 ori/saptamana.

Acupunctura, reflexoterapia, presopunctura, masajul relaxant sunt, de asemenea, solutii pentru a putea trece peste stresul specific acestei perioade. Produsele naturale va pot fi si ele de mare ajutor.

Vital Orz Remedia - medicament din plante tinere de orz, fara aditivi sau zahar, cu ajutorul caruia putem capata mai multa energie, putem face fata cu bine unei munci fizice si intelectuale epuizante.  Prezentare: flacon cu 100 grame pulbere instant.

Administrare: o lingurita dimineata si o lingurita seara, dizolvate intr-un pahar cu apa rece sau suc (sa nu fie fierbinte).  Pret: 40 RON.

Mentalplus - creste rezistenta organismului la stres, ajuta in perioadele de examene revigorand memoria, ajuta la o mai buna concentrare.  Prezentare: flacon cu 30 capsule. Administrare: o capsula de 3 ori/zi. Pret: 19 RON.

Stresvit - amestec de vitamine si minerale bun pentru a mentine echilibrul psihic, poate mari rezistenta fizica si psihica. Daca aveti o munca epuizanta si din aceasta cauza nu puteti dormi, va pregateste sa aveti un somn linistit. Prezentare: flacon cu 30 tablete. Administrare: o tableta/zi. Pret: 38 RON.

Ashwaganda Rasayan Tab - eficient in stari de stres, anxietate, stari depresive, oboseala fizica si psihica.

Prezentare: flacon cu 50 si 100 tablete. Administrare: 1-2 tablete de 3 ori/zi. Pret: 30 si respectiv 55 RON.

Macerat glicerinic de smochin - util in stari de surmenaj, in stres, atunci cand este vorba de o foame bolnavicioasa, stari depresive si stari de nervozitate. Prezentare: flacon cu 50 ml. Administrare: 70 picaturi in doza unica, timp de trei luni cursiv. Pret: 9 RON.

Macerat glicerinic de porumbar - util in stari de debilitate psihofizica, dupa o situatie stresanta, sindrom de astenie generala, sindrom neuroastenic. Prezentare: flacon cu 50 ml. Administrare: 50 picaturi de 3 ori/zi. Pret: 9 RON.

Ulei portocale Fares - are efect relaxant, util in stres, tensiune nervoasa, stari de oboseala, dureri de cap.  Prezentare: flacon cu 10 ml.

Administrare: masaj, bai, sauna. Pret: 5 RON.

Ulei de lavanda Fares - e calmant, sedativ, util in stari depresive, stres, insomnie, dureri de cap, migrene, actioneaza favorabil asupra inimii, calmeaza palpitatiile si reduce tensiunea nervoasa. Prezentare: flacon cu 10 ml. Administrare: bai, masaj, sauna. Pret: 7 RON.

Ceai antistres Fares - are efect relaxant, calmant, elimina oboseala mentala si stresul, util in cazul migrenelor si durerilor de cap. Nu da stari de somnolenta. Prezentare: cutie cu 20 plicuri. Administrare: 2-3 cani pe zi.  Pret: 3 RON.

Produsele se gasesc in magazinele din str. Baia de Fier nr. 5 (din str. Sf. Vineri, tramvaie: 16, 40, 5, 14), din str. Matei Voievod 135, strada de la intersectia Vatra Luminoasa cu sos.

M. Bravu, din str. Traian nr. 85 si din str. Lipscani nr. 104.

Liliana  Simidon
Specialista in produse naturiste

Leacuri la indemana oricui

- Bai relaxante cu flori de salcam, lavanda, tei, flori de fan. Se pun 3-4 picaturi de ulei de lavanda sau portocale.
- Bai relaxante cu paducel si talpa gastii. Se pun 3-4 picaturi de ulei de portocale.
- Silvoterapie (plimbari in padure).
- Cura cu orz verde.
- Cura cu polen.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • icelyala pe 18 Feb 2006, 17:42
    Si altfel se poate.

    Relaxarea se poate realiza si fara a recurge la produse medicamentoase. Aceasta este o masura extrema dupa parerea mea. Imcercati mai de graba recomandarile din rubrica "Leacuri la indemana oricui" sau un masaj la dus prin caderea stropilor de apa de la distanta mai mare, urmata de ascultatrea unei muzici lente pe placul fiecaruia sau de un masaj.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod