Primul centru privat specializat in medicina materno-fetala

Diagnosticul prenatal, reproducerea asistata si diagnosticarea afectiunilor materne sunt acum accesibile intr-un singur centru.
MedLife a deschis primul centru complex de Medicina Materno-Fetala din Bucuresti, in cadrul spitalului Life Memorial din Capitala. Noul centru a integrat dotarile tehnologice medicale si specialistii necesari pentru a realiza diagnosticul prenatal (imagistic, genetic, imunologic), diagnosticul preimplantational al embrionului, fertilizarea in vitro (FIV), precum si diagnosticarea principalelor afectiuni materne.

Centrul se adreseaza femeilor gravide, cuplurilor sterile sau infertile si tuturor femeilor care doresc sa-si verifice starea de sanatate.

Serviciile medicale oferite sunt ultra specializate: fertilizarea in vitro, inseminare artficiala, diagnosticul sterlitatii si infertilitatii, amniocenteze si testari genetice, cordocenteze, ecografii 3D si 4D, ecografii mamare si endovaginale, depistarea precoce a cancerului de col uterin si mamar, bi si triplutest, testari imunologice de sarcina, determinarea infectiei cu HPV.

"In Romania, nivelul cererii pentru serviciile de fertilizare in vitro profesioniste este foarte mare.
Conform statisticilor oficiale, in ultimii ani, numarul cuplurilor sterile sau infertile a crescut cu 2-3%",
a adaugat Dr. Silviu Predoi.

Fertilizarea in vitro presupune ca prim pas consultatia cuplului de catre comisia de sterilitate-infertilitate, urmata de tratamentul medical indicat de comisie. Costul pentru o fertilizare in vitro simpla se ridica la suma de 1.300 de euro, iar pentru o fertilizare in vitro cu ICSI pretul este de 1.600 de euro. Inseminarea artificiala costa 150 de euro, iar implantarea de embrioni congelati, 400 de euro.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • manuela pe 14 Dec 2007, 20:21
    Fertilizarea in vitro

    Foarte bine ca exista asa ceva in Romania! As vrea sa-mi spuneti adresa acestui spital si, daca este posibil, numele doctorilor care isi desfasoara activitatea acolo. Multumesc!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod