Prima conferinta nationala de oncologie pediatrica

Facebook Twitter Comenteaza
Prima conferinta nationala de oncologie pediatrica

In Romania, copiii bolnavi de cancer sunt o realitate ce nu poate fi ignorata. Potrivit Centrului National de Calcul si Statistica Sanitara (CNCSS), 10.000 de cazuri de copii bolnavi de cancer sunt internati in prezent in institutiile de specialitate din Romania. Multi dintre ei, din cauza complicatiilor aparute in evolutia bolii, necesita mai multe internari pe parcursul anului.


Pentru a veni in sprijinul micutilor diagnosticati cu cancer, dar si al familiilor acestora, Conferinta Nationala de Oncologie Pediatrica din Romania faciliteaza accesul la informatii complete si competente cu privire la prevenirea, implicatiile si tratamentul bolilor canceroase la copii. In cadrul Conferintei Nationale de Oncologie Pediatrica vor fi abordate urmatoarele subiecte: Prevenirea cancerului; Depistarea precoce a cancerului; Medicamente de lupta impotriva cancerului; Solutii alternative de lupta impotriva cancerului; Progrese in terapia cancerului; Accesul la tratament in strainatate; Rolul unei asociatii de pacienti in sprijinul persoanelor diagnosticate cu cancer.
Evenimentul va avea loc pe data de 13 martie 2010, la Bucuresti, in cadrul Conferintei Nationale a Pacientilor.

Conferinta va avea caracter interactiv, astfel ca publicul va putea adresa intrebari speakerilor in cadrul evenimentului, pentru a afla raspunsuri la problemele cu care se confrunta, direct de la cei mai buni medici si specialisti din domeniul oncologiei.

Persoanele interesate sa participe se pot inscrie la eveniment prin intermediul formularului de inscriere disponibil pe www.infopacienti.ro.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod