Peste 50% dintre romani merg foarte rar la dentist

Un sondaj realizat pe internet releva cu putin timp in urma ca 90% din romani nu sunt suficient de bine informati in domeniul dentar, iar peste 50% din ei merg foarte rar la dentist.
"In Romania actuala avem la dispozitie toate metodele  preventive si de tratament stomatologic existente in tarile dezvoltate. Trebuie doar sa armonizam aceste resurse cu nevoile romanilor de a-si pastra sanatatea orala, cu implicatii majore in sanatatea generala, printr-o comunicare mai eficienta intre medici si pacienti, intre sistem si populatie", a declarat prof. univ. dr. Norina Forna, Presedintele Congresului.

In perioada 23-25 aprilie 2009 are loc la Bucuresti primul Congres al Societatii de Reabilitare Orala din Romania cu tema "Actualitati in Medicina Dentara din Romania".

Societatea Romana de Reabilitare Orala, membra a Societatii Internationale de Reabilitare Orala, alaturi de Colegiul Medicilor Dentisti din Romania a demarat un program complex de promovare a sanatatii orale si de dezvoltare stiintifica a acestui domeniu.
Congresul constituie un eveniment stiintific de marca ce doreste sa imbine latura stiintifica cu cea aplicativa si de comunicare.
 
Astfel, elementul de noutate al acestui congres este numarul mare de hands-on-uri (demonstratii practice). Evenimentul este individualizat prin maniera noua de adresare ce reuneste conferinte sustinute de nume actuale si sonore ale Stomatologiei Europene, dublate de demonstratii practice pe fiecare latura a medicinei dentare, coroborate cu una din cele mai mari expozitii de materiale si aparatura in Medicina Dentara de pe teritoriul Romaniei, devenita traditionala, reunind un numar reprezentativ de firme din Romania, Germania, Suedia, China, Franta, Statele Unite ale Americii, Italia, Coreea de Nord, Irlanda, Pakistan.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod