Peste 150 de persoane au jucat volei pe nisip in centrul Bucurestiului

Peste 150 de bucuresteni au jucat volei pe nisip pe terenul amenajat in fata Ateneului Roman in cele trei zile ale actiunii "O ora de miscare pentru fiecare" organizate in cadrul "Programului pentru un stil de viata sanatos". Alaturi de acestia au fost aproape 1.000 de suporteri, prieteni sau membri ai familiei, care au facut galerie echipelor.
Timp de trei zile, dimineata de la 9 jumatate la 11 si seara de la ora 7 la 10, atmosfera de vacanta cu muzica, nisip, distractie si multa miscare a fost posibila chiar in mijlocul Bucurestiului. Participantii au avut la dispozitie, pe langa terenul de volei, mingi, arbitru, tricouri si cozoroace dar si un spatiu special amenajat pentru a se pregati de joc sau pentru a se relaxa la umbra. Astfel, cei cu un program mai aglomerat sau care nu au putut pleca la mare au avut ocazia sa se bucure de vara, nisip si de o ora de miscare in aer liber.


La actiunea "Volei pe nisip pentru fiecare", au participat persoane de toate varstele, amatori dar si sportivi precum Monica Rosu, dubla campioana olimpica, gimnastica artistica care a spus ca "Nimic nu e mai placut pentru minte si corp decat o ora de miscare. Alergati, mergeti pe jos, intrati intr-o sala, luati bicicleta sau rolele, jucati volei, baschet sau orice va atrage. O sa incepeti sa va simtiti minunat: lumea va deveni pentru voi mai prietenoasa, veti avea pofta de viata, memoria nu va va mai juca feste si veti avea din plin energie, la scoala sau la serviciu.
Nu vorbesc despre un secret pe care mi l-au spus antrenorii mei din gimnastica. Azi, nu mai vorbesc despre performanta, ci despre un stil de viata care ni se potriveste manusa fiecaruia dintre noi."
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod