Personalitati de marca in juriul Premiilor "Carol Davila"

Nominalizarea proiectelor pentru Premiile "Carol Davila" si selectia castigatorilor sunt hotarate de un juriu care reuneste nume din domenii variate de expertiza, de la personalitati ale lumii medicale la jurnalisti sau membri ai societatii civile.
In afara de votul secret al juriului, in desemnarea castigatorilor se va tine cont si de votul public exprimat pe site-ul www.premiilecaroldavila.ro in perioada 6-20 februarie 2009, care va avea o pondere de 52% in procesul de desemnare a castigatorilor Premiilor "Carol Davila" 2009.

Juriul Premiilor "Carol Davila" este format din: prof. univ. dr. Florian Popa - rector  UMF "Carol Davila",  prof. univ. dr. Dragos Stanciu - decanul Facultatii de Medicina Dentara UMF "Carol Davila", prof.
dr. farm. Dumitru Lupuliasa - presedinte Colegiul Farmacistilor Romania, Victor Zota - Director Executiv Agentia Nationala de Transplant, Dan Miclea - director general Media Kompass, Dan Zaharescu - director executiv ARPIM, Despina Andrei - Private Sector Manager UNICEF Romania, Victor Olsavszky - reprezentant Organizatia Mondiala a Sanatatii in Romania, Dana Badea - realizator, editor, prezentator The Money Channel, Simona Balanescu - realizator emisiunea "Traieste sanatos" Antena 2, Oana Munteanu - reporter sanatate Agentia de presa NewsIN, Cornelia Stanciu - Senior Reporter Agentia de presa Agerpres.

Sesiunea de inscriere a proiectelor de responsabilitate sociala cu implicare in domeniul sanatatii pentru editia a doua a Premiilor "Carol Davila" se incheie la 2 februarie 2009.


Cei mai importanti actori din domeniul sanatatii implicati in activitati si proiecte de responsabilitate sociala in sanatate vor fi premiati in cadrul celei de-a doua editii a premiilor "Carol Davila", care se va desfasura pe 26 februarie a.c. la Hotel Hilton din Bucuresti.

La editia din 2009 a Premiilor "Carol Davila" se pot inscrie proiecte pentru urmatoarele categorii de premii: "Cel mai bun program de responsabilitate sociala al anului 2008", "Premiul de excelenta", "Institutia medicala publica a anului 2008", "Institutia medicala privata a anului 2008", "Campania filantropica 2008", "Campania de imagine in domeniul sanatatii", "CSR Junior", "Premiul "Farmacist.ro" - pentru farmacii independente'', "Premiul "Farmacist.ro" - pentru lanturi de farmacii", "Premiul "Medic.ro""- se adreseaza medicilor de familie si asociatiilor medicilor de familie, existand doua sectiuni in cadrul acestui premiu.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod