Participa si tu la Turneul Rezistentei!

Turneul Rezistentei (Boogie HELP resistance tour) este o petrecere mobila care aduce tinerii mai aproape unii de ceilalti pentru a dansa si pentru a-i ajuta sa ia decizii informate cu privire la consumul de tutun.
Evenimentul se va desfasura sambata, 12 septembrie, la Palatul Universul din strada Brezoianu 23-25, incepand cu orele 22:00.

Turneul da intalnire tinerilor in 6 mari cluburi europene, in Varsovia, Malmo,  Bucuresti, Berlin, Rotterdam si Dublin, avand ca invitati pe DJ Arveene (Clampdown, Dublin), Tom Wilson & Rusu.

Mesaje ce vor ridica semne de intrebare asupra consumului de tutun  vor fi transmise participantilor la eveniment direct pe telefonul mobil, prin utilizarea tehnologiei Bluetooth, in timp ce acestia danseaza pe muzica celor mai buni DJ din cluburile Europei. "Este momentul sa luam pozitie si sa spunem NU consumului de tutun - este momentul pentru Rezistenta.
Deschideti ochii, deschideti-va mintea, spuneti si altora"
, este mesajul pe care organizatorii il adreseaza tinerilor.

La petrecerea din Bucuresti sunt asteptati circa 800 de tineri. Accesul este liber si se face pe baza inregistrarii pe site-ul turneului: www.resistancetour.org.

Turneul este organizat de catre "Institutul de Cercetare pentru o Societate Fara Tutun" (RIFTFS) din Irlanda (membra a Retelei Europene pentru Prevenirea Fumatului) si face parte din campania de sanatate publica a Comisiei Europene HELP - pentru o viata fara tutun.
Echipa HELP va fi prezenta la eveniment pentru a oferi informatii si obiecte promotionale, dar si pentru a indemna tinerii sa impartaseasca semenilor ponturi pentru evitarea fumatului.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod